A háttérhatalom 3 fő ellenfele

A jelenlegi elnyomó világrend fő ellenségei a természetes emberi jellemzők.

Azok a természetes emberi jellemzők, melyek nem piacosíthatók, nem liberalizálhatók. Ezek: a vallás, a nemzet, s a család.

A vallás esetébn a liberálisok sikere hatalmas. A protestantizmust gyakorlatilag meghódították, már fontos protestáns szervezetek a liberális médiákat túlharsova küzdenek a kereszténység ellen. A katolicizmust illetően ügynökük, Francisco Conchita Borgia Buziglio Wurst mindent megtesz a rombolásért. Csak az ortodoxia ellen nincs eszközük, de az ortodoxia a mai nyugati világban keveseket ér el.

A nemzet esetében az eszköz az iszlamista csürhe behozatala, erre Soroséknak speciális tervük is van. Hiszen a nemzet legkönnyebben úgy rombolható el, ha erőszakos heterogenizációnak vetjük el.

Marad a család. Ez a bástyát 2 módon erodálják jelenleg:

 • a homokos, pedofil, s egyéb perverzitásunszoló mozgalmak erős támogatásával: ma már pl. óvodásokat rontanak meg a skandináv progresszívek,
 • a feminista és a genderideológia nyomásával, ennek része a metoo kampány is.

 

 • Altofner

  Pontos.

 • Tamás Nagy

  Lényeglátó gondolatok, azonban mindennek az alapja a faji alap. Nagyon fontos megérteni, hogy a cél egy KORCS és ezáltal könnyedén manipulálható típus létrehozása. Ennek a típusnak – értelem szerűen – nincs faji identitása, nincs nemzeti identitása, nincs szellemi identitása, és (egyre többször) nincs nemi identitása sem. Ez a szép új világ embereszménye az okádék sátánista összeesküvés szándéka szerint.

  • vergyula

   Nincs faji identitása? Nem érzi magát embernek?

   • Nekemvan Nevem

    Ez a következő lépése lesz a liberalista “alkotóknak” !