A nyugat zuhanása

A nyugati rendszer omladozik.

Az  a gonoszság, amit felvilágosodásnak neveznek, a mai nyugaton összpontosult elsősorban.

Nyílt sátánizmus, emberi rosszasák, kizsákmányolás, protestantizmus, liberalizmus, nyitott társadalom, liberális demokrácia, perverziókultusz, családrombolás, narkókultusz, s a többi – mind a felvilágosodás eredménye.

Tisztító vérfürdő kell ide, csak az képes a dolgokat lemosni. Ha szerencsénk van, megússzuk vér nélkül, egy hatalmas tisztító szélvihar is még hozhat megújulást.

A nyugati emberekért pedig kár. A legnagyobb részük nem tehet semmiről.

Két kifejlet lehet:

 • a nyugati emberek tömegesen felébrednek, s kifarolnak a liberálisdemokrata zsákutcából, Európa feléled,
 • meghódítja őket az erős, életképes iszlám, s a müezzin hangja szól majd ott, ahol most perverz genderisták nyivákolnak, azaz bejön az, ami lett volna, ha annak idején nincs Charles Martel.

MINDKETTŐ sokkal jobb annál ami van, ezt szeretném aláhúzni. Sokáig gondolkodtam azon, az iszlamizmus ellenében érdemes-e a liberálisokkal lepaktálni. S gyakorlati okokból nagyon szerettem volna oda jutni, hogy igen, tegyük meg, de erkölcsileg képtelen vagyok tisztességesen erre a következtetésre jutni. Igen, az iszlamizmus kisebb veszély a liberalizmusnál.

 • Ferenc Fekete

  Nem lenne semmi gond az iszlámmal, ha nem a szaúdi-féle vahabita rendszert követnék.

  • Nekemvan Nevem

   Nincs rossz iszlám, vagy jó iszlám! Csak iszlám van, ami a sátán vallása!
   Az iszlámmal “nincs gond” amíg fegyverrel, erővel kordában tartod. Vagy amíg egymást gyilkolásszák. Persze, ez még mindig kisebb veszély,mint a liberalizmus!

   • Ferenc Fekete

    Gondolom te is sokat tudsz az iszlámról. Dehát nem is csoda, hisz az egymillió iszlámszakértő országában élünk. A kazánszerelőtől a kéményseprűsig mindenki pontosan ismeri minden csínját-bínját ennek a vallásnak. Azok a vallástudósok meg akik ötven éve csak muszlim szövegek tanulmányozására szentelték az életüket nyilvánvalóan mind tök hülyék.

    • Nekemvan Nevem

     Tudod, én nem 2015-ben kezdtem el foglalkozni ezzel a témával.
     Úgy kb 30 évvel hamarabb egy Franciaországi utam után.
     Hát, elég sok mindent elolvastam ezzel kapcsolatban.
     Ha érdekel részletesebben, taníthatlak.
     Ez a duma: “… hisz az egymillió iszlámszakértő országában élünk…”. csak a tudatlanok gúnyolódása, azon, amit ők maguk nem értenek, nem tudnak, s ebből azt a következtetést vonják le, más sem tudhatja!

     • FF

      A helyzet az, hogy én csakugyan értek ehhez a témához, legalább is az alapokat ismerem, mert az iszlám egy olyan kutatási téma, amely tanulmányozására száz év sem lenne elég. Azok, akik negyven-ötven évig csak a muszlim szent és vallási szövegek tanulmányozására tették fel az életüket meg kívülről tudják a Koránt sem állítanak olyanokat, hogy: “mindent tudunk az iszlámról”. Innenfogva meg gondolom mondanom sem kell, hogy mennyire szánalmas, amikor a sok nyócosztályos elolvas egy-két cikket a dzsihádfigyelőn meg egyéb hitgyülis oldalon és egyből azt hiszi, hogy nála van a bölcsek köve és már mindent tud erről az egész témáról.

 • Három a magyar igazság!

  Igen, az iszlámizmus elhanyagolható veszély a liberalizmushoz képest.

  Az iszlamizmus egy külső féreg. A liberalizmus belső.

  Az iszlamizmus gyenge. A liberalizmus erős.

  Az iszlamizmus egy pervertált kereszténység. A liberalizmus alig burkolt sátánizmus.

  A mostani invázió, amely jó eséllyel Európa halálához fog vezetni, a liberalizmus nélkül sohasem történhetett volna meg. A liberalizmus az iszlámot eszközként használja.