Az új ballib antiszemitizmus

By | 2017-06-05

Immár pár éve megtalálta magának  a magyar “baloldal” a maga antiszemitizmusát, miközben a “jobboldal” kezd egyre jobban kiijózanodni az antiszemita téveszmékből.

Mivel a “baloldal” Magyarországon mindig agresszívabb volt a “jobboldalnál”, elnyomóbb és intoleránsabb, az új “balos” antiszemitizmus is kötelezőbb.

Ez az új balos antiszemitizmus az oroszellenesség. Mivel ma Oroszország az egyik nagy reménysége a kisembereknek az egész világon, erős bástya a háborús uszító nyugattal szemben, valamint keresztény válasz a nyugati perverzióra, érthető, hogy a liberális rendszerurak rettegnek mindentől, ami orosz. Ennek jegyében megy is az uszítás Oroszország, az orosz nép, s az orosz kultúra ellen.

Vicces, hogy a ballibek legelszántabb egyedei már a legvadabb antikommunista mítoszokat is kezdik átvenni, lásd a világháborúban Hitler legyőzésében az oroszok szerepe minimális, valójában mindent Amerika és Anglia ért el.

A ballibek két tabunépe, a cigányok és a zsidók ellen minden tabu, sőt manapság már a muszlim vallás is tabu az álmenekültek miatt, viszont az oroszokkal szemben a legvadabb rasszizmus is megengedett. Az oroszok állítólag genetikailag elmaradott népség, ahogy ezt pár éve Kertész G. Ákos mondta (G =gazember) a magyarokról, de míg Kertész Gazembertől a ballib megmondóemberek zöme elhatárolódott, addig az oroszellenes uszítás nemcsak divat már, hanem egyenesen kötelező egyes körökben.

S természetesen mindenért az oroszok a hibásak. Ha bárhol nem a liberálisok kedvence nyer egy választáson, az ok az oroszok. Úgyszintén a terrorizmus oka is Oroszország. Manapság olyan összeesküvéselméleteket lehet hallani liberálisoktól, melyekhez képest a legvadabb antiszemita vagy földönkívüli tézisek is hihetőnek tűnnek.

 

hozzászólás

33 Comments on "Az új ballib antiszemitizmus"

Notify of
avatar
4999
ZorróAszter
Guest

Ha Orbán szerdáról csütörtökre megint hátraarcot csinál, és oroszbarátból visszavedlik oroszellenesbe, öröm lesz nézni Önöket, ahogy szemrebbenés nélkül követik.

Legfeljebb ha valaki szóváteszi, majd azt mondják, hogy hazugság!: Mi mindigis oroszellenesek voltunk, és ti váltottatok oroszbarátra és vissza.

Öröm nézni/hallgatni Önöket.

:o)

dddoni
Guest

Biztos én olvasok túl sok kormánymédiát és kevés liberálist, de én semmi hasonlót nem olvastam az elmúlt hónapokban. Nem feltételezem, hogy már megint hazudozol, de mutass már példát az oroszok ellen tajtékzó rasszizmusra! Elég lesz egy cikk egy komolyabb médiumtól.

dddoni
Guest

Meddig süllyedsz még a hazugságaiddal? Az orosz politikával szembeni kritikát antiszemitizmusként próbálod beállítani, miközben te gyűlölködsz ezerrel? A hitelességed eddig is a béka segge alatt volt, de ekkora logikai bakugrással sikerült tovább rontanod. Hisz még bárki is neked? Hazug fasz.

wpDiscuz