Brumella is elment

By | 2017-05-11

Mive közismert, hogy a rettenetes Zorbán 2010 óta a magyar fiatalok 101 %-át elkergette az országból, íme egy ismerősön, Barna Brumella szívszaggató története.

Brumella 2006-ben végzett balneológia-média szakon a CEU-n. Azonnal el is tudott helyezkedni 550 ezer Ft bruttó fizetéssel, de ne feledjük, ez még a paradicsomi Gyurcsányi-kor volt, amikor a magyar életszínvonal a nyugati felett volt.

Aztán hatalomra került fülkepuccsal a fasiszta, cigány Zorbán 2010-ben, s immár a kormányzat eldöntötte, tönkreteszi a magyar bálna iparágat, így a demokrata érzelmű balneológus szakembereket elbocsátották! Brumella is az utcán találta magát, sőt kirúgás előtt két fideszes meg is erőszakolta őt, de a kézivezérlésű – egyensúlyaitól és balfékjeitől megtisztított – ügyészség félt eljárni az ügyben!

Ekkor Brumella ajánlatot kapott egy londoni cégtől. Azóta már senior balneológus ott, a fizetése 5000 font, szolgálati lakást kap, s minden nap sofőr viszi a munkahelyére, s így is csak heti 10 óra a munkaidő, de csak akkor kell bemennie, ha jó kedve van éppen.

Most a cég ki akarja nevezni Brumellát a cég budapesti képviseletének élére, havi 4 milliós fizetéssel, plusz kacsalábon forgó villa és Mercedes S650 szolgálati kocsi, de Brumella lelkiismereti okokból visszautasította, mert nem hajlandó egy városban élni az emberevő, csúnya Zorbánnal.

hozzászólás

11 Comments on "Brumella is elment"

Notify of
avatar
4999
ZorróAszter
Guest

Tényleg! Milyen vicces hogy minimum félmillió ember elszelelt 25 év alatt. És lassan alig van orvos meg ápolónő. Meg aki nyugdíjjárulékot meg TB-t fizet Magyarországon.

Muhahaha!!! :o)

wpDiscuz