Eurovízió 2016.

Vége az idei eurovíziós dalfesztiválnak. Persze a fesztivál csak nevében zenei.

Az idei verseny azonban létfontosságú politikai következtetések levonására ad alkalmat.

Oroszország álláspontja messze a legnépszerűbb, az orosz résztvevő fölényesen első helyet ért el a közönségszavazáson. A pánikba esett háttérhatalom csak a zsűriszavazatok intenzív manipulálásával tudta megakadályozni az orosz győzelmet.

Az összes nyíltan homokos szám csúnyán leszerepelt, elsősorban a izraeli perverz srác. Európa nép nem akar homoszexuális lenni!

Az ukrán számmal a háttérhatalom valamiféle oroszellenes hisztériát igyekezett kelteni, ez azonban csúnya félreértés. A grúz Sztálin által 1944-ben deportált krími tatárok ügye nem Oroszország sara, az mindenki számára nyilvánvaló.

 • dddoni

  Szánalmas, hogy minden részeredményből a saját nézőpontodat akarod bizonyítani. Egyrészt az orosz produkció jó volt, másrészt az orosz pontok nagy része a posztszovjet országokból érkezett. A jelenségre egy sarkosabb bizonyíték Szerbia eredménye, az összes posztjugoszláv ország 12 pontot adott, mindenki más egy darabot sem. Akkor ez most azt jelenti hogy Európa a szerb álláspontot szereti?

  Azért elképzelem, ahogy a téveszméid szerint mi játszódhatott le a szavazóknál: a német családapa odakiált a feleségének: “Te anyjuk, nekem szimpatikus a Putyin, küldjél már egy sms-t erre a szadopornószökevény Sergejre!” Tök reális.

  Mellékesen megjegyezném hogy az izraeli srác sokkal jobb eredményt ért el, mint amit az a szám vagy produkció érdemelt volna…

  • maxval bircaman

   “az izraeli srác sokkal jobb eredményt ért el, mint amit az a szám vagy produkció érdemelt volna”

   Ez éppen engem igazol.

   • dddoni

    Pont az ellenkezőjét igazolja, gondolkozz már. Ha leszerepelt volna és Európa ellene szavaz, akkor be sem jut a döntőbe az a szám.

  • Nekemsem

   Nagyon vicces dolog téged olvasni! 😀 Olykor szórakoztató az erőltetett hülyeségek halmaza! ” Téveszmék” Már a megfogalmazás is önmagában egy logikai bukfenc! Téveszme, például a marxizmus! De egy vélemény, az nem téveszme, jó esetben is csak más vélemény. Igaz ez az, amit a ballib nem tűr el!

   • dddoni

    Te kevered a fogalmakat, a téveszmét gondolom “rossz eszme” értelemben tudod csak értelmezni. Az nem vélemény, mikor birca kijelenti, hogy a háttérhatalom manipulálta az Eurovíziós dalfesztivál zsűrijét. Sokmindenről lehet véleményt nyílvánítani, de ha múltbeli eseményeket másít meg, az bizony kőkemény hazugság vagy téveszme. Pszichológiai értelemben.

    http://harmadikszempont.blog.hu/2016/06/02/12_orult_teveszme

 • Manetti

  Most hova lett a facebookos hozzászólásom?
  Pedig nagyon jó a magyar srác, csak ámulok!
  Itt egy másik szám tőle, ami nem euróvíziós volt:

  https://www.youtube.com/watch?v=3BXhY6i1tyI

  • maxval bircaman

   A rendszer egyes hozzászólásokat kiszűr, nem tudom miért, de most megnézem.

 • Manetti

  Meg még egy, hogy ne unatkozz és teljesebb legyen a kép! Nagyon jó, lehet, hogy írok róla egy posztot!

  https://www.youtube.com/watch?v=OFetWQmfXvI