Eurovíziós pedofília és buziság

By | 2017-04-16

Az eurovíziós dalfesztivál évek óta a homoklobbi egyik célpontja. A fesztivál vezetősége úgy ugrál, ahogy azt a homoklobbi diktálja.

Lássuk csak az utóbbi évek eseményeit!

1998-ban egy transzvesztita izraeli férfi nyerte a fesztivált. Mentségként elmondható: legalább tudott énekelni.

2012-ben jött a zászlókitiltás. A fesztiválról ki lett tiltva minden zászló, mely nem hivatalos zászlaja egyik résztvevő államnak sem. A cél itt az egyes etnikai kisebbségek diszkriminálása volt. Két zászló kapott csak felmentést e szabály alól: az EU-zászló és a homoklobbi szivárványos zászlaja.

 

2014-ben nyert egy nőnek öltözött osztrák homokos férfi, aki ráadásul még nem is tud énekelni. Ugyanekkor a közönség nem engedte az orosz résztvevőket énekelni, folyamatos fütyülések voltak minden fellépésük alatt: ennek oka a peverz közönség “spontán” tiltakozása volt Putyin homofób jogszabályai miatt.

A 2015-ös bécsi fesztiválon Bécs utcáin homokos párokat népszerűsítő jelzőlámpák lettek elhelyezve, megrontva az osztrák gyerekeket.

2016-ban be lett vezetve a szaknai zsűri vétója, s ez elvette a messze első helyet nyert orosz résztvevőtől győzelmet, helyette politikai okokból az ukrán résztvevő lett a nyertes.

Idén tovább mentünk: most már egyszerűen ki lett tiltva az orosz versenyző a fesztiválról.

Idén már nem is nézzük. Nincs értelme. Hagyjuk meg az egészet a gyermekmegrontóknak, jobb lesz így! Hadd örüljenek, míg az új szelek nem hoznak változást, s nem söprik el az egész szemét bandát a pöcegödörbe.

 

  • kuerschnerin

    Mi köze az egyszeű gondolkodású tömegeknek egy dalfesztiválhoz? Hogy együgyűen örömködnek a mindenki mindenkível összefekvő primitív ripacsok kavalkádjának, az üzleti fogásnál több kultúrértéket nem képvisel. Izzadtsággal felépített celebek, akik ugyanolyan nyomtalanul tűnnek el az emlékezet homályában, mint megjelentek egyáltalán, halvány nyomot hagyva maguk után? A gyalázat, amikor a politika legszennyesebb erőszakkal tarol egy elvileg “művészeti” fesztiválon, ahol nem az előadás minősége, hanem a koncepció határozza meg, ki nyerhet?