Hogyan lettem antiszemita?

Megtudtam: antiszemita vagyok.

Bár ez nem újdonság, hiszen már FSP bérblogger világosan megmondta nekem tavaly, hogy antiszemita vagyok, mert aki nem nem tapsol lelkesen a budapesti amerikai követség ügyvívőjének, az antiszemita, mégis kicsit meglepett ez a második megerősítés. Ráadásul ezúttal ez a jelzés sokkal fontosabb helyről, a Népszabadság szerkesztőségéből érkezett, így immár nem vehetem félvállról. A Népszabadság nevű egykor még olvasható napilap a tulajdonosváltás óta a ballib agytröszt egyik kőkemény fegyveréve nemesedett, azaz nem babra megy immár a játék.

Bevallom, amióta a Népszabadság átalakította NolBlog rovatát Rákosi-módszerű, ultraliberális agymosó szitokszóróvá, ahol manapság FSP és Gusztustalan Jehu típusú, magukból kivetkőzött és erősen agyament, levitézlett, balliberális nyugalmazott megmondóemberek az urak nagyon-nagyon ritkán kommentelek. Olyannyira ritkán, hogy emlékszem minden kommentemre. A legutolsó kommentem február 20-án volt Gusztustalan Jehu „blogger” egyik hányására – kb. egy mondatot írtam be, tartalma kb. az volt, hogy „Jehu, mára nem csak teljesen megbolondultál, de rosszindulatú is lettél”.

Február 27-én ismét benéztem a rovatba, s megint be akartam írni egy kommentet egy másik cikkhez, ekkor fogadott a következő üzenet:

nolhu

Mivel korábban tudtam kommentelni, de már nem tudok, a következtetés nyilvánvaló: egy darab kommentem alapján sikerül kideríteni antiszemita nézeteimet. Nyilvánvaló tehát: Gusztustulan Jehu álblogger cikke elleni egyet nem értés antiszemitizmusnak számít.

Ha komolyan venném a szennylappá ledegradálódott Népszabadságot, akár sikerrel is perelhetném őket rágalmazás miatt, de én nem veszem komolyan őket, minek tenném? Legyenek csak meg saját bűzlő liberális okádékjukban FSP-vel és Gusztustalan Jehuval, simogassák egymást homokpedótoleránsan, vegyék be a liberális szexbe saját unokáikat is, aztán versenyezzen ki a nagyobb tahó és ki képes aljasabban rágalmazni másokat. Végülis jobb ez így nekünk, a csendes többségnek: az ilyen aljanépeknek van már egy így saját diliketrecük, ahol kitombolhatják magukat. Csak egy gondom van: nehogy kijöjjenek onnan, mert akkor kénytelenek leszünk preventív céllal likvidálni őket egy alapos rovarirtási akció keretén belül… persze csak virtuálisan, mert nem vagyunk hajlandók átvenni ezen emberszabásúak és szüleik módszereit.

 • ZorróAszter

  Déjá vu érzésem van. És nemcsak mert a MUBI reklámon Monica Vitti látható A skarlátruhás nőben, amivel éppen pár órája találkoztam a neten kotorászva :o)

 • Manetti

  Max! Na backi! Ignorálják az egész Magyarországot, ők ketten bloggerek + 8-10 népszabis szerki! Így szúrja tökön saját magát egy valaha szebb napokat látott napilap! Béke poraikra! Te még csodálkozol ezen? Minek jársz ilyen romkocsmákba?

 • Manetti

  Zorro, kérem! Maga már vette észre, hogy a sötétség démonainak élharcosa, el-sőre (alias Mis blogger) éppen vírusosnak kiáltotta ki a maga exnolbloggeres gyűjtőoldalát és invitálja a kedves klienseket egy über f@sza oldalra, amit majd ő csinál nekik a worspressen? Most tényleg vírusos az oldala Önnek vagy mi? Amúgy hogy szolgál a kedves egészsége? :-))))) …tudja, magához is járok netleskelődni… Baj?

 • ZorróAszter

  Kedves Manetti!

  Örülök hogy látom.

  Szerintem el-sore nem Mis. Vagy ha mégis, akkor roppant csalódott lennék.

  Az exNOLBlogerek nem tölt fel és nem futtat semmit a felhasználó gépén. Így a rossz víruskereső se találta vírusosnak.

  El-sore egyszerűen hazudott.

  Nyomul a portékájával, és úgy gondolja, ebbe belefér egy kis hazudozás.

  De rosszul teszi szerintem. Az exNOLBlogerek használatában minimális a bizalmi tényező.

  A blogszolgáltatásban sokkal nagyobb.

  Amit viszont most eljátszott. Még ha lett is volna érdeklődő.

 • napos

  Az jó, ha a jehu-féléket befogadják. Azt magyarázni se kell.