Je ne suis pas Charlie Hebdo!

Miközben megy világszerte az agyatlan énvagyokcharlie-zás, itt az idő bátran kimondani: Nem vagyok Charlie Hebdo!

Lássuk csak mi történt Párizsban: fanatikus muzulmánok fanatikus liberálisokat gyilkoltak.

A gyilkosok fanatikus muzulmánok, akik szerint a gyalázkodó karikatúra jogos és becsületbeli alapot ad a gyilkosságra.

Az áldozatok pedig fanatikus liberálisok, akik szerint a szólásszabadság fő és meghatározó eleme az etnikai és vallási alapú gyűlöletbeszéd szabadsága.

Mindkét tábor most ünnepel.

A muzulmánok világszerte ünneplik a “hősöket”, akik bosszút álltak nem csak a vallásgyalázásért, de – nem én találtam ki, olvastam a neten – Irak amerikai megszállásáért és a palesztín területek izraeli megszállása miatt is.

A liberálisok is ünnepli “hőseiket”. Ki érti hogyan lettek hősök a gyomorforgatóan gusztustalan gyalázkodókból? Vagy ha valaki egy gyilkosság áldozata, annak automatikusan kijár a “hős” cím? Eddig azt hittem, csak az elesett
katonáknak jár ki ez automatikusan. Pl. még sosem hallottam, hogy John F. Kennedyt vagy Nicolae Ceaușescut bárki is hősnek nevezné, pedig ők is gyilkosság áldozatai lettek.

A magyar ballibek eközben agyatlanul ismételgetik, hogy a gyalázkodás szabadsága alapvető szabadságjog, mely nélkül azonnal összedőlne a demokrácia és Hitler kerülne hatalomra. Emlékeztetném őket, hogy a francia lap szerkesztősége nem csak muszlimokat, hanem pl. zsidókat is gúnyolt. Ha ilyen zsidógúnyoló karikútárák valamelyik magyar médiában jelennének meg, a magyar ballib agytröszt már Brüsszelbe és Washingtonba szaladt volna panaszkodni az erősődő magyarországi nácizmus miatt. Visszaemlékezem egy kb. 20 évvel ezelőtti magyar
könyvre, mely a magyar médiákból adott közre antiszemitának minősített írásokat. Ebben karikatúrák is szerepeltek. Nos, a legdurvábbak sem érték el a francia lap szintjét. Dehát az gyűlöletbeszéd volt, ez meg sajtószabadság, a magyar liberálisok szerint…

5 thoughts on “Je ne suis pas Charlie Hebdo!

 1. NNBKK

  Elég zavarosra sikeredett az írásod… először kifejted, hogy nem csak Allahot hanem a zsidókat is gyalázta a francia lap, aztán belekevered a magyar ballibet és innentől kezdve baromi nem világos, hogy a mindenkit következetesen gyűlölő francia lappal vagy csak a következetlen magyar ballibekkel van bajod… egyáltalán miért kevered bele a magyar ballibet ebbe a dologba?
  Plusz légyszi mutasd már meg, hol láttad/olvastad azt, hogy mindkét fél ünnepel? Vagy nálad a gyász és a szolidaritás az ünneplés szinonímája?

  Reply
  1. NNBKK

   Bocsánat, nem gyűlölő francia lap hanem kifigurázó.

   Reply
 2. SzénAtom

  Nekem nem tűnik zavarosnak az írás. Sőt. Azt hiszem az amcsi és egyéb “liberális” érdek azt diktálja:
  – Európa gyengüljön
  – Muszlim-keresztény árok mélyüljön
  Vannak még célok, de mennem kell.

  Reply
 3. FMJ

  Szerintem se zavaros az írás, legfeljebb nehezen értelmezhető elkötelezett világlátók számára. Pedig fontos lenne, hogy ne csak mások szemében keressünk szálkát!

  Más meglátás: Én hősnek azokat tartom, akik valami védelmében küzdenek, um. hazáért, életekért, becsületért. Tehát nem feltétlen katona, de aki az, de csupán pénzért harcol, vagy megszálló tevékenységben vesz részt, azt már nem sorolnám ide.

  A többivel nincs vitám, de rögtön ajánlanék egy jó posztot, a téma könnyebb érthetősége érdekében:
  http://beszelomajom.blog.hu/2015/01/07/nem_csak_a_muszlimokon_gunyolodott_a_charlie_hebdo

  Reply
 4. SA

  Székány Andrásnak (nekem nincs facebookom, azért itt)

  Például elég bátor ahhoz, hogy ezt a lapot működtesse, ebben az ultraliberáldominanciájú maksátföljelentő hipszterhisztiző világban.

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.