Magyarország tényező lett

By | 2016-11-12

Álmomban sem hittem volna, hogy Magyarország valaha komoly politikai tényező lesz.

Tegnap nézem a bolgár elnökválasztás második fordulója – most vasárnap lesz – előtti fő vitát.

30:29-től hangzik el a kérdés: „Milyennek kell lennie Bulgária migrációs politikájának a menekülteket illetően? Amennyiben a kvótákról, a menekültkvótákról beszélünk, Önök inkább Orbán Viktor vagy Angela Merkel áláspontját támogatják?”.

Vicces.

  • Jakab.gipsz

    A válasz egyszerű és logikus ha átgondolod azt, hogy az iszlámon belüli síita-szunnita és az zsidó-iszlám valamint a zsidó-zsidó viszálykodást, nem mi keresztények találtuk ki.
    Na mármost ezt viszályt hozzák magukkal a papjaik, mi keresztények miért kockáztassunk, és főleg mi mért integrálódjunk egy (lényegét tekintve ateista) államszövetségbe amihez senki sem tud, csak azért, hogy ők jobban éljenek mint eddig, a föld leggazdagabb térségéből elmenekülve.
    Ugyanis nem fognak jobban élni, jobban élni tisztesség nélkül nem lehet ez pedig morális kérdés, és a keresztény morálnak semmi köze sincs, a zsidó-muszlin moralitáshoz.
    Ugyanis mi keresztények a viszálykodásainkat, katolikus-ortodox, és a katolikus- protestánst, parkoló pályára toltuk azért mert nem-morális kérdések merültek fel, hanem (matematikai-logikai, amit az adott kor tudománya nem tudott értelmezni). (némi fantázia kell, a megértésükhöz).