Ruszkik haza!

By | 2017-04-07

Nézem a CEU ügyében lezajlott tüntit. Előre tudtam, hatalmas bukás lesz. Bár a szokásos 800 gágogóhoz képest
valóban gigantikus volt a tünti, hiszen a résztvevők száma a csúcsponton elérte szemlátomást az 5 ezer főt is,
mégis hatalmas bukás ez a szervezők reményeihez képest.

Elhangzottak a kötelező liberális jelszavak, Európa éltetése, a demokrácia, a diktatúra, meg a többi ökörség,
melyektől már maguk a szervezők is elalszanak, hát kellett valami új is.

A bukást maguk a szervezők is észlelték, így elmaradt a tünti folytatása, hiába a “holnap 5-kör ugyanitt” szólam, hiszen mindenki tudta, egy új tüntetésre már ennyien se fognak eljönni, szóval totális blama lesz az egész. Gyakorlatilag már csak a szokásos párszáz bértüntető és a hivatásos ballibek jöttek volna le a folytatásra, a szokásos 800-as létszámban, így a szervezők ezt gyorsan le is fújták ezt. Jobb emlékezni egy 5000-fős tüntetésre, mint annak 800-fős második részére.

De mi is az új, friss jelszó? Meglepően ez a “ruszkik haza!”. Röhejes, mert ezzel nagyon kilóg Soros lólába. Közimert, hogy Soros az ortodox keresztény, populista Oroszországot tartja a legnagyobb ellenségének liberális lázalmainak.

Mikor hallottam ugyanezt a szöveget Budapesten? Pontosan 15 éve, amikor a “választási csalások” ellen tiltakozva a nem teljesen beszámítható Budaházy lezárta az Erzsébet-hidat, majd amikor a rendőrség megjelent, azt ordította “Medgyessy behívta az oroszokat! ruszkik haza!”,

Na, most ezek Budaházy liberális verziói. Röhej…

(forrás: HVG)

hozzászólás

10 Comments on "Ruszkik haza!"

Notify of
avatar
4999
dddoni
Guest

Nem uncsi még az összes kormányellenes megmozdulásról írni egy cikket, hogy mekkora bukás volt? Minél többször ismétled el a szokásos hazugságot, annál nyílvánvalóbb lesz, hogy csak hazugság.

dddoni
Guest

Azért remélem jön az újabb propaganda cikk, hogy mekkora bukás volt a 70000-res tüntetés.

wpDiscuz