Hatalmas siker Szlovéniában

By | 2015-12-22
Megosztás:

Idén márciusban a szlovéniai parlament – lakossági felhatalmazás nélkül – megpróbálta bevezetni az országban az egyneműek úgynevezett „házasságát”.

A parlament erkölcstelen döntését hatalmas felháborodás követte, mire a keresztény szlovénok megszervezték magukat, s összegyűjtöttek a törvény megváltoztatására irányuló népszavazás kiiírásához szükséges aláírást szinte napok alatt.

A szlovén népszavazási szabályozás messzemenően demokratikus. Ha egy népszavazáson a szavazásra jogosultak legalább 20 %-a azonos választ ad le, akkor a meghozott döntés KÖTELEZŐ érvényű.

A tegnap lezajlott népszavazáson 620405 szavazópolgár vett részt, ez az összes szavazásra jogosult 35,9 %-a. Igen szavazatot adott le (azaz támogatta a törvény megváltoztatását) 392635 személy, nem szavazatot adott le 225435 személy, míg 2335 szavazat érvénytelen volt. Tehát az igen szavazatok aránya az összes választópolgár 22,7 %-a, azaz sikerült elérni a szlovén jogszabályok által megkövetelt 20 %-os küszöböt. Tehát a nép döntése KÖTELEZŐ.

Így a jövő héttől (miután a népszavazás eredménye jogerős lesz, az esetleg óvások lezárása után) Szlovéniában ismét egy férfi és egy nő között köthető csak házasság! A kilenc hónapnyi államilag szponzorált perverzió csak rossz emlék marad a múltból.

Hatalmas győzelem ez Jézus és hívei számára, valamint minden más vallású és ateista tisztességes ember számára!

S természetesen mindez csattanós karácsonyi pofon a homoklobbi számára.