2018 műbotrányai

Megosztás:

Csak  a választásokig vettem számba.

Azaz 2018 első harmada.

Időrendi sorrendben.

A Fidesz támogatást gyűjt. Mintha a közösségi gyűjtés valamiféle védett ballib recept lenne.

Milo. Amerikai homokos újjobbos aktivista állítólag pedofil, mert azt mondta, ami az USA-ban tilos ugyan, de Magyarországon nem az: homoszexuális szex 14 éves korban. Ezek szerint a magyar jog engedi a pedofil szexet?

Pap politizál Hódmezővásárhelyen. A politizálás része a pap tevékenységének, hiszen fontos utat mutatni a hívőknek. A ballib műfelháborodottak sose háborodnak fel azon, hogy pl. a metodista pap Iványi kampányol a ballibeknek.

Menekültek titkos befogadása. Annyira „titkos”, hogy rajta volt a Bevándorlási Hivatal honlapján.

Horthy-mise. A dögunalmas antiszemita kártya ismételt elővétele ötszázadik alkalommal. Személyesen Horthyt rossz politikusnak tartom, de miért ne mondhatna érte bárki is misét?

Oktatás és egészségügy. Mindkettő azonos szinten 1990 óta, a Fidesz se nem javított, se nem rontott.

Orosz álveszély. A nyugat egyszerűen nem képes feldolgozni, hogy a liberális jelöltek Oroszországban esélytelenek, plusz haragszanak a keresztény szellemiségű új orosz rendre, ennyi az egész. Ezzel az állammal barátságban kell lenni.

Korrupció. Ásítás, a korruptak más korruptak ellen hazudnak.

Kósa kamu 1300 millárdja. Ez legalább eredeti ötlet volt, valahogy üdébb. Persze attól még ökörség.

Semjén vadászik. A végén még Szarvisisztán megtámadja Magyarországot! Én egyébként nem igazán értem mi jó van a vadászatban, dehát valószínűleg nem Semjén az első ember a svéd történelemben, aki befizetett egy vadásztúrára.