A baloldali gyárigazgató

By | 2015-04-18
Megosztás:

Van egy fontos különbség Nyugat-Európa és Magyarország között.

Nyugaton az úgy van, hogy általában a gyárigazgató jobboldali, liberális, a munkások meg baloldaliak. Míg Magyarországon meg a gyárigazgató a baloldali, a munkások meg jobbosok.

Az emberek lennének mások? Nem, csak egyszerűen a szavak értelme van kiforgatva Magyarországon. A magyar baloldali valójában nem baloldali, hanem ballib. A ballibség meg egy specifikus országrontó, népellenes dogma, s a baloldalhoz semmi köze a nevén kívül.

20150415

(forrás: Origo)

Miért van az, hogy a kormányzat hülyeségei és hibái ellenében rendszeresen csak 800-fős „tömegek” verődnek össze tüntetni Magyarországon, s ezek nagy része is norvég bértüntető? Lásd az eheti „tömegtüntetést” Orbán házánál, ahol rekord született, még 10 embert sem sikerült mozgosítani. S amikor meg komoly tüntetés születik (lásd a netadó terve ellenit), azon a nagy többség jobbikos és fideszes.

A ballibség nem más röviden, mint a becsődölt nyugati elfajult, liberális modellt erőltetése, a nemzetközi nagytőke csahosai mozgalmának és a háttérhatalom komprádor ügynökei maffiájának a szellemi kerete. Ez meg miért lenne vonzó bárkinek is, pár emberszabásút leszámítva?

qq