A buta „baloldali” és a buta „jobboldali”

Megosztás:

Ez a két fő típus él ma a magyar interneten.

A buta „baloldali” hőse Kádár János. Kádár szent volt. Uralkodásának ideje a magyar történelem csúcspontja, azóta minden csak romlott. Kádár jóságos, tisztességes magyar ember volt, a „kisembernek” akart jót. Ami rosszat tett, az valójában nem is ő tette, hanem a gonosz „sztálinisták” meg a rohadék oroszok. Igen, sajnos néha csinált ő is egy-két csúnya dolgot, de mindez kényszer volt csak, s ha ő nem vállalta volna, akkor az oroszok leváltották volna, s SOKKAL rosszabb embert ültettek volna a helyére.

A buta „jobboldali” hőse Horthy Miklós. Horthy szent volt. Uralkodásának ideje a magyar történelem csúcspontja, azóta minden csak romlott. Horthy jóságos, tisztességes magyar ember volt, csakis a magyarság érdekeit tartotta szem előtt. Ami rosszat tett, az valójában nem is ő tette, hanem a gonosz „nyilasok” meg a rohadék németek. Igen, sajnos néha csinált ő is egy-két csúnya dolgot, de mindez kényszer volt csak, s ha ő nem vállalta volna, akkor a németek leváltották volna, s SOKKAL rosszabb embert ültettek volna a helyére.

A két csúcsesemény a „baloldali” és a „jobboldali” eszmerendszerében 1956 és a magyarországi zsidó holokauszt félremagyarázása.

A „baloldali” szerint 1956 lényege az volt, hogy lumpenek lövöldöztek össze-vissza, s a központi esemény pedig a Köztársaság téri lincselés. Kádár azért vállalta a szovjet báb szerepét, azért árulta el Nagy Imrét, mert ha nem tette volna meg ezt, akkor a rohadék oroszok valamilyen sokkal rosszabb embert tettek volna Kádár helyére. Tehát a 2 ezer kivégzett nem sok, mert a másik gonosz ember ennek a többszörösét ölette volna meg. Egyébként is: a legtöbb elítélt köztörvényes gazember volt. Nagy Imrét pedig nem akarta megöletni Kádár, de az oroszok kényszerítették. Ezek a rohadék oroszok folyton, éjjel-nappal kényszerítették az egyébként jóakaratú Kádárt. Az oroszok miatt kellett bevonulni Csehszlovákiába 1968-ban, miattuk kellett bojkottálni még az 1984-es olimpiát is. De így is sokkal jobb volt Magyarországon az élet, mint a többi kommunista államban, s ez csakis Kádárnak köszönhető.

A „jobboldali” szerint a zsidó holokauszt lényege az volt, hogy a németek megszállták az országot és Horthy hatalom nélkül maradt. Pedig Horthy nagyon szerette a zsidókat, miattuk nem mondott le, mert ha megtette volna ezt, akkor a rohadék németek valamilyen sokkal rosszabb embert tettek volna a helyére. Egyébként is Horthy megmentette a budapesti zsidókat. Ráadásul: a zsidók az ellenség oldalán álltak, jogos volt elszigetelésük, a nagy Amerikában is táborokba vitték a japán származásúakat. Ezek a rohadék németek folyton, éjjel-nappal kényszerítették az egyébként jóakaratú Horthyt, a végén a fiával zsarolták. De így még így is: Horthy alatt zsidó paradicsom volt Magyarországon, szemben a szomszédos országokkal, ahol német kérés nélkül is ölték a zsidókat.

Miért tettem idézőjelbe a „baloldali” és a „jobboldali” szavakat. Mert valójában minkét embertípusnak minimális köze van a baloldali/jobboldali eszmékhez.