A gazda megint tombol

By | 2020-02-10
Megosztás:

Tegnap néztem a két tüntit Budapesten, a náci „hagyományőrzőt” és az „antifa” ellentüntit.

A kettőre összesen kevesebb mint ezer embert sikerült összetrombitálni, pedig hetek óta reklámozzák az eseményt a ballib médiák. A „hagyományőrzők” kétharmada külföldi volt, az „antifáknál” valószínűleg 90 % körüli lehetett a külföldiek aránya.

a Mérce képe, szerintük „jelentős antifasiszta megmozdulás”

Ez utóbbi különösen röhejes. Évek óta próbálják a magyar ballibek importálni nyugatról a harcos álbalos radikalizmust, de ezt Magyarországon még a ballib törzsszavazók is kiröhögik. A magyar ballib törzsszavazó ugyanis meggyőződéses liberális, s a szélsőbalos szagú hisztit valószínűleg jobban utálja, mint egy fideszes szavazó.

Most meg mindennek vége. A két darab összesen kevesebb mint ezerfős tünti békésen lezajlott. A rendőrség profin működött. Egyetlen egy botránypróbálkozás volt, amikor egy tucatnyi „antifa” megpróbált bántalmazni egy magányos, hazafelé tartó „hagyományőrzőt”, de a rendőrség 2 perc alatt leszerelte ezt az akciót is.

A gazda New York-ban meg dühöng, hát még egy utcai verekedést se képesek drágán fizetett emberei összehozni? Jövőre kénytelen lesz, a „hagyományőrző” táborba is beszervezni pár embert.