A gyarmati adminisztráció nem lazsál

By | 2020-06-09
Megosztás:

Amikor jön a központból az új divathullám, nincs mese, menni kell tüntetni, akkor is, ha az egésznek helyben semmi relavanciája.

A liberális médiák felkapták a néger rassziszta Black Lives Matter mozgalmat, manapság nem lehet az ember liberális celeb, ha legalább jelképesen nem támogatja az amerikai néger rasszisztákat.

Ilyenkor Kelet-Európában a háttérhatalmista liberális aktvisták nagy bajban vannak: csatlakozni kéne, hiába nincsenek nálunk négerek, csak pár egyetemi hallgató és vegyes házasságok néger fele, s hiába nem létezik négerellenes rasszizmus, menni kell tehát, akkor is, ha mindenki röhög aztán rajtunk.

A múlt hétvégen Szófiában is lezajlott egy 80-fős Black Lives Matter tünti. Kik szervezték? A legszófogadóbbak, egy Soros által finanszírozott homoklobbista szervezet.

Kis gond azért volt, csak 2 darab négert sikerült összetrombitálni, az egyik turista, szóval színfehér homokosok vonultak fel. Volt próbálkozás a cigány téma belekeverésére is, de a cigányok se jöttek lázba, így végül egy színfehér homokos volt kénytelen cigány zászlóba öltözni.

A legviccesebb, hogy a jelszavak 90 %-a angolul volt. Persze, minek is lefordítani, úgyse a helyieknek szól, hanem az óceán túloldalán lévő gazdáknak.

Csodálkozom mit lazsálnak Soros gazda magyar alkalmazottai, hogy hogy nem szerveztek még semmit? Azt hiszem, erre a negyedévre bónuszmegvonás lesz…

U. i.: Időközben jött a hír, a budapesti amerikai követség előtt 80-fős tünti volt, mely kifejezte szolidaritását a néger rasszizmussal. Szóval akkor mégis marad a bónusz.