A határkerítés valódi célja

By | 2015-08-10
Megosztás:

Lássuk mi a valós helyzet a határkerítéssel kapcsolatban.

Azt mondják a ballib médiák: egy kerítés fegyveres védelem hiányában nem képes megállítani azt, aki be akar hatolni a kerítés által védett területre. Ez teljesen igaz, azonban nézzük meg mely területre akarnak behatolni a betolakodók.

A tömeg nem Magyarországra akar behatolni, hiszen ennek semmi értelme. A magyar szociális rendszer nyújtotta előnyök nevetségesek a bevándorlók számára. Ha ez lenne a valódi céljuk, el se indultak volna otthonról.

A valódi cél az EU szociálisan legbőkezőbb államai, elsősorban Svédország és az Egyesült Királyság, de ha ez nem jön össze, még Németország is számba jöhet, ahol az állam minden menekültkérelem benyújtójának ingyenes szállást és étkezést biztosít, valamint 145 euró havi zsebpénz személyenként. Ez TÖBB, mint a minimális nyugdíj Magyarországon! S a menekülkérelem elbírálása 6 hónap, azaz 6 hónapig aranyélete van annak, aki ilyen kérelmet benyújt.

Jelenleg a német kormány pont ezért tervezi a 6 hónapos idő 6 hétre leszállítását, a zsebpénz megszüntetését, valamint a lágerekben való kötelező elhelyezést minden kérelmezőnek. Ezzel szeretnék Németország jóhírét csökkenteni a segélyre vágyók szemében.

Szóval a cél nem Magyarország. Magyarország csak tranzitország, melyen a beáramló tömeg áthalad úticélja eléréséig.

ballibkerites

A kerítés célja tehát: ezt a vándorló tömeget más útvonal választására késztetni. Ha nehéz Szerbiából Magyarországra eljutni, akkor a „menekült” megy Romániába vagy Horvátországba, Azok is EU-tagállamok.

Ezt a célt pedig a kerítés el fogja érni. Ezért lesz a kerítés teljes politikai siker a Fidesz számára.

Hasonló eset ez a ballibek számára, mint a határontúli magyarok elleni harc éveken keresztül: védhetetlen és értelmetlen. S a vége ugyanaz lesz: amikor majd kimondják, hogy tévedtek (az MSZP és az Együtt Post Mortem pártok ma már határontúli-pártiak), már senki fogja komolyan venni, hogy véleményt változtattak a helyes álláspont irányába.