A hülyeség kendőzetlen ereje

Megosztás:

Először azt hittem, ez a cikk egy stílusparódia.

Paródia a ballib közhelyek szemléltetésére. De utánanéztem, s nem az, a szerző létezik, s komolyan ezt hiszi.

A történet lényegét leírom.

A kisiskolás anyuka számára a legnagyobb gond, hogy már olvasni jól tudó gyereke látja a Soros-plakátokat, ezzel beleivódik a „gyűlölet”.

A migránsok elleni „gyűlölködést” az anya még megoldotta tavalyelőtt: elvitte a gyereket a Keletihez, amikor ott a Mertkell által meghívott migránsok handabandáztak, s a gyerek rádöbbent, hogy a világ legjobb emberei az allahakbározó torzonborz alakok. A gyereknek mindez annyira megtetszett, hogy még egyik játékát is az allahakbározó pályaudvarmegszállóknak ajándékozta. Aztán a gyerek focimeccsen is részt vett – még a Keletinél! – a migránssimogató álcivilekkel. Persze a hosszú vidámság a Keletinél nem volt azért felhőtlen: pár rohadék magyar ugyanis inzultálta a családot rasszista beszólásokkal.

Akkor még azonban így is minden renden volt, de azóta a gyerek megtanult olvasni. Kicsit furcsa persze, hogy 7 évesen nem tudott még olvasni, lehet persze, hogy a gyerek fogyatékos, erről nincs infó a cikkben. Mindegy. A lényeg szóval, hogy azóta a gyerek lelke veszélyben van! Az anya mindent megtesz, többek között homokos krisnás Down szindrómásokkal és 4-vallású gyíkemberekkel barátkozik a gyerek, ugyanis szülei őt egy speciális toleráns iskolába íratták meg, ahol minden gyerek más színű. De hiába zabálja a sok gyerek közösen a finom édességeket, a Soros-plakátok miatt mindez nem segít sajnos, ami a liberális anyukát libabőrössé teszi, hiszen tudja mindez oda fog vezetni, hogy gyermeke előbb-utóbb önkéntes őr lesz a Zorbán által újranyitandó auschwitzi haláltáborban.

S e rettegésével az anya nincs egyedül. Ugyanezen ok miatt tántorgott ki Londonisztánba mosogatni immár 1 millió ember Magyarországról. Szóval mindenért az antiszemita és muszlimgyűlölő Zorbán a hibás, aki olyan gonosz ember, mint a Sátán négyzetre emelve. Ja, s leghűebb embere, Bayer Zsolti is, ők azok, akik miatt most újraéljük a 70 évvel ezelőtti eseményeket.

Az anya kedvenc szuperhőse már kisgyerek kora óta Soros György, mert az adományt adott iskolájának 30 évvel ezelőtt. Soros akkori adománya hatására lett a szerző rendes ember. Eredetileg azt tervezte, nem fog megismerkedni más kultúrákkal, más emberekkel, más szokásokkal, más dolgokkal, de, hála Istennek, Soros adománya hatására mindez végül az ellenkezője lett, így ma már nem utál senkit, még a csíkos erdélyi jetiket se.

S most gyermeke áll hasonló sorforduló előtt! Hová menjen: szeresse Soros bácsit és legyen ballib aktivista vagy legyen fasisztakomcsi és gyűlölje a másságot. Ez most a dilemma. S az anya nap mint nap küzd gyermeke lelkéért, de a gonosz Soros-plakátok bivalyerősek. Sajnos még az említett sokszínű iskola se segít, mert a tanári kar retteg Zorbán bosszújától. Lassan az országban emiatt véres polgárháború fog kitörni, s magyar kel magyar ellen, mindenki pengekerítéssel fogja egymást gyilkolni!

Bezzeg polgárháború előkészítésre van pénze Zorbánnak, de persze arra nincs, hogy minden magyarnak új cipőt ajándékozzon Karácsonyra A szerző nemrég járt Csehországban, ott ma már bezzeg az életszínvonal a nyugati felett van, s mindenki maximálisan toleráns!

A Soros-táblák pokoli erejét továbbá erősíti a kötelező testnevelés óra. Ráadásul nincs tornaterem, így a gyerekek a száguldó autók között ugrabugrálnak az utcán. Továbbá pokoli erő az önkéntes hittan tárgy, ez is arra tanítja a gyerekeket, hogy ne szeressék Soros bácsit, s ne segítsenek még a vakoknak se átkelni a zebrán.

Zorbán diktatúrája, úgy tűnik, agymosott droidot akar nevelni a szerző gyerekéből, kegyetlen katonát akar csinálni belőle!

A cikk mégis optimista üzenettel zárul. Kiderül, hogy – hála Istennek -, Zorbán meg nem irtott ki minden kacsát a tavakról (egyelőre csak a ballibákat üldözi), így a család ki tud még kapcsolódni a Soros-táblák rettenetes hatása alól.

Aki szeretne jókat nevetni, annak itt  teljes terjedelemben.