A kőkemény au pair

By | 2012-12-06
Megosztás:

Nem mindenki olyan, mint a szerencsétlen aprópénzes teremtés.

Nem bizony! Nekem egy ismerősöm, név szerint Urszusz Grizella, szintén ópör volt remélem jól ejtem ezt a nehéz német szót… szóval Grizella ópörködött, de ő bizony kőkemény csaj volt, nem hagyta magát.

Első nap azzal kezdte, hogy megverte az egész családot, aztán szólt, hogy nem hajlandó megalázó feladatokra, nyomatékosan aláhúzva, hogy ő a munkát mint olyat eleve nagyon megalázónak tartja. Szépen megtanította a családot kesztyűben dudálni és hogy ki az úr a háznál.

Aztán a család tagjai már mint a kisangyalok lesték Grizi minden óhaját. S amikor hónap végén túl keveset fizettek neki, Grizi elvette a családapa bankkártyáit, s azót ő fizet a családnak zsebpénzt! S aki nem számol el minden centtel, annak lesz nemulass! Nehogy már a saját pénzüket elverjék konyhabútorra meg lámpákra!

S persze arról nem is beszélve, hogy Grizi a legelső pillanatban szólt, hogy egy szót sem fog megtanulni a furcsa helyi nyelven. Ellenben a család már kezd belejönni a magyartanulásba. Kezdi megtanulni ez a semmittevő, elkényeztetett család, hogy hol lakik az Úristen!!!