A liberalizmus csatavesztése

By | 2016-09-17
Megosztás:

Ezt csatát Magyarországon a liberális elit megkezdte azonnal a rendszerváltáskor. Akkor a cél az volt: liberális kényszerzubbony egyenruhába öltöztetni az egész országot, a liberalizmust egyetlen elfogadható eszmének hirdetni, sőt, azt hazudni róla, hogy nem is eszme, hanem valamiféle tiszta, igaz, eszmementes racionalitás, melyet minden ember természetes módon elfogad, ha kellő tájékoztatást kap.

A liberális bábmesterek persze túllőttek a célon, nem volt türelmük az agymosással, s ezzel maguk provokálták ki az antiliberalizmus gyors felemelkedését.

Mára a csatát elvesztették, nem csak Magyarországon, hanem az egész világban. Komolyan elképzelhető lett volna akár csak 10 éve is, hogy az amerikai elnökválasztáson egy nyíltan antiliberális ember esélyesként vesz részt? Most pedig ez zajlik.

Mindez mögött természetesen ott van az új, humanista, demokratikus, antiliberális Oroszország hatalmas kisugárzása a világra! Ma Oroszország az, mely erőt képes adni az egész világ humanista antiliberálisainak, egymás közti ellentéteiktől függetlenül.

Manapság a liberális háttérhatalom háborút fontolgat, de ebben is vesztésre áll: nem sikerült ugyanis a 90-es években megszüntetni az orosz és a kínai atomarzenált, így a liberális világrontók most képtelenek nyertes háborút levezényelni. Ez a szerencsénk.