A luciferista atya durvul

By | 2023-09-12
Megosztás:

A kereszténységgel való nyílt szakítása óta Hodász „atya” egyre inkább bedurvul. Most már a homoklobbi radikális szárnyának képviselőjéve vált.

Szerinte a homoszex oka 2 dolog lehet: vagy veleszületett vagy tanult magatartás. Az előbbi eset következménye „nincs értelme semmiféle terápiának„, „abban kell segíteni, hogy elfogadják önmagukat„, míg az utóbbi következménye: „a könyvek fóliázása egyáltalán nem befolyásolja a kamasz gyerekek nemi identitásának alakulását” és „káros, mert hamis biztonságérzetet ad„.

Nos, szerintem a homokosság – ahogy a pedofília is – veleszületett. Senki se dönt erről, ez kialakul és kész, az ember felfedezi önmagában, mint sok más tetszést is. Viszont csúsztatás a terápiát a gyógyitásra leszűkíteni. A terápia a betegségtudattal segít küzdeni.

Olyan ez, mint egy cukorbeteg kezelése: nincs mód a betegség megszüntetésére, az orvostudomány nem talált még ki gyógymódot, de a kezelés segít a betegség hatásaival küzdeni.

A homokproganda kára nem az, hogy bárkit is homokossá tesz, hanem az, hogy megtéveszti az embereket, különösen a gyerekeket. Nyugaton a homoklobbi szinte bűntudatot kelt a normális gyerekekben, ők úgy érzik, nem teljes értékűek, mivel az ellenkező nem tetszik nekik. Így sok normális gyerek homokosnak vallja magát e teher miatt, kb. ahogy Kádár alatt nyomás volt a KISZ-be belépésre.

A sátánista szégyenember persze elárulja magát: „Probléma továbbá az is, hogy a törvény kitiltotta a melegjogi szervezeteket az iskolákból, de nem biztosít helyettük alternatívát.” – azaz ez az igazi fájdalma, hogy a magyar iskolákban nem dominálhat a homoklobbi. A rossz kitiltására nem kell alternatíva, hiszen bőven elegendő a rossz hiánya. A villamos általi elgázolás esetében se mondjuk az, hogy „de mi az alternatíva?”, hiszen bőven elegendő, hogy nem gázolt a villamos, nem kell hozzá pluszban még aranyhullás és zeneszó is a megállóban.

Hodász nagyon okos ember. Ezért különösen veszélyes ellensége Krisztusnak.