A naplopó libbantak siráma

By | 2024-01-10
Megosztás:

A Kolozsszaros „portál” – valójában egy szimpla blog – rögeszméje, hogy nekik tartozik a társadalom.

Most is fenyegető-könyörgő cikkel kezdték az évet: micsoda dolog, hogy ez az 5-tagú szerkesztőség nem képes fejedelmi módon megélni napi átlag 5-6 rövid cikk megírásából, melyek mind egy kaptafára készülnek, nagyjából minden a következő 3 dologról szól:

  • Zorbán a hibás mindenért,
  • a magyarok idióták,
  • a ballibaizmus a megoldás a világ minden bajára.

A szerkesztőségi emberek valószínűleg keményen drogoznak, ezért hiszik azt, hogy napi fél óra munkáért ultramagas bér jár. Csalódottak, mert ezt még a fanatikus ballib közönségük se veszi be, s nem gondolja, hogy szimpla orbánozós cikkekért fizetniük kellene a „becsületkasszába”.

Igen, ez nem vicc, ezek a valóságtól teljesen elszakadt orkok komolyan azt hiszik, hogy aki olvassa őket, majd nem hullat rájuk aranyesőt, az becstelen!

Persze értem én: ki szeretne dolgozni, s ki nem szeretne milliomos életvitelt cserébe a semmiért? Bevallom, én se szívesen dolgozom, bár szerencsés vagyok: jelenlegi munkám laza és viszonylag kis erőfeszítést igényel, de még így is jobb lenne, ha egyáltalán nem kellene dolgoznom, csak meglenne a biztos anyagi hátterem.

Csakhát nekem legalább annyi eszem azért van, hogy nem kezdem el szidni az egész világot, hogy az nem ad nekem milliókat!

Ébresztő, majmok!