A szexuális beleegyezés szabályai

By | 2019-06-24
Megosztás:

Egy vadgenderista, feminináci cikk jelent meg a napokban az Indexen. Mivel eléggé humoros, érdemes alaposabban elemezni.

Két eset van. Vagy teljesen idióta aki a cikkben leírtakat kitalálta, vagy direkt kárt szeretne okozni. Én az utóbbira tippelek.

A cikk először is relativizálja az erőszakot, azt egyenlőnek minősíti a beleegyezés hiányával. Ez egyébként hosszú távon csak az erőszakot, a valódi erőszakot, legitimálja.

A továbbikban kiderül: már „minden nem kívánt érintés”, sőt a „vonakodás ellenére rábeszélés” is erőszak, sőt már ezek megkísérlése is.

Ez engem a szovjet Büntető Törvénykönyvre emlékeztet a sztálini korból, amikor a meggyanúsított vádlottakrokonaival való ismeretség miatt is 10 évet lehetett kapni.

Kiderül a cikkből, még az „igen” is jelenthet nemet, hiszen esetleg csak félelemből mond a másik igent, pl. a másik nem akarja az embert megbntani, ezért mond igent, mert ha nemet mondana, akkor arra a kezdeményező fél esetleg negatívan reagálne. Sőt, ha mésik fél már beleegyezett, de láthatóan nem elég lelkes aztán, akkor az nemet jelent!

A cikk szerint az ideális az lenne, ha mindenki mindent előre megbeszélne aprólékoson. Sőt, elhangzana egy másfél órás rövid előadás is „a nemi úton terjedő betegségekről, legutóbbi tesztelés időpontjáróül, eredményéről, a prefreélt védekezési módokról, a fogamzásgátlásról, a fizikai korlátokról, egészségügyi állapotról, a szex iránti attitűdökről, félelmektől, lelki tényezőkről, érzékenységekről”. Gondolom, a legjobb az lenne, ha mindezt írásba is foglalnák a felek.

Ezekből levonva a következtetést, gyakorlatilag csak 2 olyan helyzet képzelhető el, amikor a szex legitím:

  • prostituált és ügyfele közötti megállapodás esetében,
  • ha mindkét fél maximálisan határozott és azonosan, egyszerre reagálnak egymás kezdeményezésére (de ez már nem ideális, hiszen itt nem beszélik meg előre pontosan ki mit akar).

Erről a 80-as évekbeli vicc jut eszembe:

Odamegy a laza srác a laza csajhoz:

– Megyünk baszni?

– Megdumáltál! Hová menjünk, hozzám vagy hozzád?

– Figyelj, ha már most vitázunk, akkor inkább hagyjuk a francba az egészet!

Szóval a szex a liberalizmus szabálya szerint kell, hogy működjön. Legyen belőle puszta árucikk, jogi kellékekkel.

Gyakorlatilag minden normális emberi magatartás büntetendő a cikk mögött álló agytröszt logikája szerint. Felsorolok úgy találomra 3 dolgot ami nemi erőszaknak számít az újliberális agymenés szerint:

  • a fiú magához húzza a lányt, megcsókolja, az az első pillanatban ellenkezik, majd megadja magát,
  • a felek csókolóznak („szabályosan”, azaz kölcsönös beleegyezés után), közben a fiú megsimogatja a lány melleit,
  • a fiú közeledésére a lány nemet mond, miközben nem megy el, látványosan marad, azaz szimpla megerősítésre vár, a fiú tényleg akarja-e őt, amire a fiú úgy reagál, hogy újra próbálkozik.

Szerencsére az emberiség nem úgy működik, ahogy a feministák, liberálisok, genderisták szeretnék. Ahol pedig komolyan is veszik marhaságaikat, azok a társadalmak tulajdonképp jobb is, ha kipusztulnak.