A szvingerező

By | 2013-03-09
Megosztás:

Hanna története.

*

A szvingerezés szexuális értelmű párcserét, ill. tágabb értelemben csoportos szexet jelent, melyben párok vesznek részt.

A szvingerezők érvei szerint ez egy tisztán fizikai gyakorlat, mely, úgymond, életet hoz a megunt párkapcsolatba. Ezen kívül ez egy kellemes szórakozás.

Egy barátunk nagy híve volt a szvingerezésnek. Nagy nehezen rávette a feleségét is. Minket is nagyon hívott, de a férjem „nekem miért jó az, ha más bassza a feleségemet?” érve eléggé ütősnek bizonyult, meg is sértődött alaposan az illető barátunk. Pedig abszolút nem vagyunk puritánok, de abban sosem kételkedtünk, hogy a mással való szex nem egyeztethető össze a párkapcsolattal. Vagy egymással vagyunk, párt alkotunk, s a szex csak a miénk, vagy pedig laza, nyílt kapcsolatban állunk, s nem alkotunk párt. Vagy – vagy.

Tehát szvingereztek bátran – a barátunk és a felesége. Összeismerkedtek aztán egy párral. Majd két hónap múltán az asszony elhagyta a férjét, s elköltözött a szvinger-partnerpárjuk férfitagjához. A férj meg volt döbbenve. A feleség meg kijelentette, hogy azzal, hogy rávette a szvingerezésre, valójában azt jelezte neki, hogy már nincs rá szüksége. Most pedig, hogy talált egy másik férfit, aki valóban szereti őt, már beadja a válási papírokat, mert hozzá fog menni igazi szerelméhez, mert biztos benne, hogy ő meg is fogja becsülni őt.

Persze mondanom sem kell, hogy a barátunk felesége és új partnere abbahagyták a szvingerezést.

Barátunk aztán kibékült a férjemmel, s igazat adott neki utólag. A szvingerezés valójában nem a megunt párkapcsolat izgalmassá tétele, hanem a végletesen megromlott, menthetetlenül tönkre ment párkapcsolat biztos jele.