A vicces Népszabadság-műbotrány

Megosztás:

Végre egy jó hír! A liberális okádás és népellenesség egyik fóruma, a Népszabadság című ultrajobbos-ultraliberális szennylap megy megérdemelt helyére, a szemétdombra. Ahogy ezt ők mondják: nem volt rá piaci kereslet. Bontsunk pezsgőt!

Közben az MSZP tüntetést szervez. Vicces: a lap másfél éve még az MSZP tulajdona volt,majd eladta azt jó pénzért. Ezeknek teljesen elment az eszük? De jó tudni, hogy ez így „európai”, majd a legközelebb, ha eladok valamit, én is tüntetni fogok aztán érte, miután felmarkoltam a pénzt.

A ballib médiák közben a sajtószabadságról hallucinálnak. Hamis, nagyon hamis. Ők mondták pár éve, hogy minden a szabad piac láthatatlan kezének eredménye, s amire nincs kereslet, arra nincs szükség. Tetszettek volna „keresni” a Népszabadságot!

A Népszabadság egyébként megérdemli sorsát. Az utóbbi másfél-két évben ez a média teljesen lezüllött. Gond egy szál se, a lap munkatársait várja a Londoni Kalifátusban a mosogató szektor: ahhoz talán még az ő állatias-hányós szintjük is elég lesz…

nol