A világszellem földi kunyhója

By | 2021-05-05
Megosztás:

Természetesen a szellemi tér nincs jelen az anyagi világban – most hagyjuk azt a kérdést, ezeket hogyan határozzuk meg! vegyük a szavak hétköznapi értelménben -, azonban szükséges olyan anyagi pontok létezése, ahol a szellem különös erővel árad.

A mi régiónkban ilyen pont természetesen Jeruzsálemben nyílt meg 1988 évvel ezelőtt. Valószínűleg korábban is lehettek ilyen pontok – sőt kizárt, hogy ilyenek ne lettek volna -, s nyilván más régiókban is voltak kisebb nyílások, de számunkra a hozzánk legközelebbi pont a legfontosabb, ráadásul ez egyben a legnagyobb.

Jézus keresztje a pont, az eredeti kereszt. De mivel az fizikailag nem maradt meg, így folyamatosan újraépült. Ereje olyan hatalmas, hogy nem képes semmi se szembemenni vele. Természetesen az emberi szabad akarat képes figyelmen kívül hagyni, hiszen ugyanez az erő adta meg ezt a szabad akaratot.

Sokat utazott az újraépült kereszt azóta. Jelenleg Moszkvában magaslik, immár 568 éve.

Különös jelentősége mindig nagy volt, da ma különösen az, amikor az ateista cunami immár szinte egész régiónkat beborította.

Sugárzása pedig néha apró, hétköznapi dolgokban, tárgyakban is képes megjelenni. A természetes jó ugyanis olyan erő, mely képes teljesen deszakralizált dolgokban is felbukkanni.