A woke álmonarchisták bukása

By | 2024-01-17
Megosztás:

A progresszívek nagy erénye: nem ismernek mértéket, ezzel aztán saját vesztüket okozzák.

A néger rasszista progresszívek túltolták, ma már nem éljenzik őket, nem kötelesek már a legfejlettebb nyugati államokban se térdepelni a focisták egy többszörösen elítélt kábítószerterjesztő tiszteletére. A tavalyi év végén a mozgalom végképp lefejezte magát: kiálltak a palesztín oldal mellett az izraeli-palesztín háborúban. S ezzel nem a zsidó értelmiség szimpátiáját vesztették el, azt nem – az amerikai zsidó értelmiségben az alapállás az önutáló zsidó mentalitás -, hanem a közvéleményét, mely vagy zsidópárti vagy semleges, de meglehetősen távol áll az egyoldalú palesztínpártiságtól.

De manapság a bulvár mindennél fontosabb. Aki a bulvárban vezet, az ellen nagyon nehéz felvenni a harcot.

Jó, hogy akadt ez az angol hülyegyerek, „Harry herceg” nikkel. Ő és még a nála is butább felesége pár éve elhatározták: ők lesznek a „progresszív királyok”. A minta adott volt: Harry édesanyja volt a „szívek hercegnője” 30 éve, csak ezt kellett kiterjeszteni.

Persze Diana nem volt hülye, ő tudta hol a határ, sose próbált kilépni a bulvármédiák nedves álomvilágán kívülre, értette, hogy ha ezt megteszi, nevetségessé fog válni.

Harry nem örökölte édesanyja értelmét, így ezt nem értette. Ősbuta felesége még cukkolta is őt. S meglett a terv: harcos progresszívek lesznek!

Persze ma minden álkirályi család progresszív, de jellemzően annyit tesznek csak, amennyi kötelező, nem tűzik ki a homokzászlót, vagy ha igen, nem lengetik legalább.

Nagyszerű hír: saját közegük rúgja most a „hercegi” párt.