A zsinat eredményei

Megosztás:

A 2019. november 31-én lezárult III. Vatikáni Zsinat legfontosabb döntéseiből.

A zsinat egyéves megfeszített munkát zárt le, melyet csak a havi egyszeri orgiák szakítottak meg.

A legfontosabb probléma: a modernség jelei a társadalomban, s a rájuk adandó keresztény válasz.

A nagy többség megszavazta: ezentúl nagy tisztelettel, meleg szívvel kell viszonyulnia minden hívőnek a homoszexuális, pedofil, transzszexuális, szodimita, zoofil, nekrofil. valamint az LMBNTQWERIOPZW-emberek tevékenysége iránt.

Sajnos egyes maradi, ultrakonzervatív, erősen fasisztagyanús főpapok leszavazták, hogy ezentúl kutyák és emberek házassága templomi szertartásban történhessen, de a szakértők szerint, ezek a rohadt nácik nem állíthatják meg a történelem kerekét, csak lassíthatják azt.

A zsinat teológiai téren is fontos eredményeket könyvelhet el, pl. kijelentette, hogy Jézus nem halt kereszthalált, hanem világkörüli útra indult, s 101 éves korában halt meg Tibetben, együtt két férjével. Így ezentúl kereszt helyett három csokolózó férfi lesz minden teplomban. Ezen kívül a zsinat még törölte a bűn fogalmát, kijelentve, hogy Isten annyira szereti az embereket, hogy mindenki csináljon amit akar.

I. Francisco Conchita róma pápa merész reformlépéseit üdvözölte a Nemzetközi Homoklobbi, a Sírban Holttesttel Szexelők Egylete, valamint a Galambokkal Közösülők Szövetsége.

A katolikusok egyharmada elszakadt időközben a Vatikántól, demagóg módon arra hivatkozva, hogy ők Jézus eredeti tanítását kívánják a jövőben is megtartani. Dehát kit érdekelnek ezek a szakadárok???

cnch