Aláírásgyűjtés Magyarország ellen

By | 2015-12-02
Megosztás:

A egyre hisztérikusabb Soros egyik kamuszervezete – valami Európai Pedofil Szövetség vagy valami ilyesmi, sajnos nem emlékszem a szervezet pontos nevére – aláírásokat gyűjt, hogy az EU indítson Magyarország ellen eljárást a tagállami jogok korlátozását lehetővé tévő 7. paragrafus alapján.

Eleve tegyük hozzá: még SOSEM alkalmazták ezt a paragrafust, csak annak az enyhe verzióját, a fokozott monitoringot. Ami egy cirkuszi szám, ez azt jelenti, hogy Brüsszel kimondja „hűha, most aztán nagyon lesni fogunk”, s aztán havonta szerveznek egy bizottsági ülést a semmiről. Csak az jár jól az egésszel, aki járogat az ülésekre, mert kiemelt napidíjat kap.

Egyébként Ausztria volt az egyetlen ilyen eset. 2000-2001 között. Az ok: a gonosz osztrák nép nem hallgatott a háttérhatalomra és túl sok szavazatot adott le az FPÖ-re, s az a kormánykoalíció tagja lett. Erre valaki Brüsszelben kitalálta, hogy ez hatalmas, hihetetlen veszély, mert csúnyanácik, meg hitlerisosztrákvolt, meg satöbbi – különösen a satöbbi –  és jött a monitoring. Közröhej lett a vége, 2001-ben abba is hagyta Brüsszel. s azóta sosem alkalmazták újra az FPÖ testvérpártjainál sem. Az eredménye mindennek az lett Ausztriában, hogy megerősödött az FPÖ, még azoknak is szimpatikus lett, akik korábban nem kedvelték a pártot.

ATTENTION! YOU ARE BEING MONITORED!

Magyarország esetében még ez se lesz. Majd meglesz eseteg az aláírásgyűjtés, mire az EB felteszi a témát napirendi pontként, aztán beszélnek róla fél délelőtt, majd alakul egy bizottság, mely jelent az EP-nek, az EP pedig majd beszél egy hosszú délután az ügyről, lesz pár felszólalás Magyarország mellett és ellen, s mindenki boldogan megy aztán uzsonnázni a svédasztalhoz. Másnap meg a magyar ballib médiák beszámolnak róla, hogy Orbánt megizzasztották Brüsszelben, a fideszes és a jobbikos médiák meg arról, hogy Orbán legyőzte ismét az ostoba brüsszeli plutokratákat, a jobbikos médiák pluszban arról is beszámolnak majd, hogy az egész mögött XY zsidó nemzetiségű/származású akárki áll.