Antiszemita kártya

By | 2023-02-26
Megosztás:

Antiszemita kártya nélkül búslakodik a ballibbant megmondóember, úgy érzi magát, mint hal szárazon. Miket is ír, lássuk!

Azt mondja, a „nemzetközi spekuláns” csupán a „zsidó spekuláns” kódolt verziója. Mi is ebből a következtetés, íme a lehetőségek:

  • olyan hogy spekuláció nem is létezik a valóságban, ez laposföld elmélet kategória, s ilyen marhaságokat csak antiszemiták terjesztenek,
  • spekuláció van, zsidók csinálják, a spekuláció nagyszerű dolog, aki ellene beszél, az nyilván dühös, hogy ő nem olyan okos, mint a spekulánsok;

na most, bármelyiket is választjuk, nagy a baj.

De nézzük tovább! Kiderül, a kommunista propaganda is valójában antiszemitizmus. A kommunista propagandárok is nyilván csak zsidózni akartak, de visszafogták magukat, így a gonosz zsidó spekuláns alakját „Coca-Cola mámorban fetrengő, kubai szivart pöfékelő, az amerikai zászló színeiben és elemeiben pompázó viseletbe bújtatott Uncle Sam” alakban jelenítették meg.

Magyarul:

  • a marxista, kommunista eszme az antiszemitizmus kódolása, a valóságban semmi más tartalma nincs,
  • aki bármilyen módon antikapitalista, az nem más mint szégyellős antiszemita,
  • sőt az is antiszemita, aki a kapitalizmus pártján áll ugyan, de nem tekinti jónak a spekulációt.

S persze aki nem ért egyet a szerző fanatikus elfogultságával, abszurd véleményévek, az „panelproli”. Szerintem meg – hadd fejtsek én is kódot – ezzel azt akarta mondani: fogatlan, vidéki, mucsai bunkók, szemét magyarok, akik a bő gatyán és fütyülős barackon kívül képtelenek voltak bármit is kitalálni, hiszen mindent a zsidók adtak nekik.

Gábor erősen lépked Landeszmann és Kertész nyomdokában, sőt talán még náluk is jobban gyűlöli a magyarokat. Plusz igencsak buta ember, de ez az ő baja – bár szerintem inkább nem buta, csak feszíti lelkét a mérhetetlen gyűlölet, különösen azt nem képes elviselni, hogy táborán kívül le se szarják őt.

A gond persze az, hogy az én dekódolásom igaz. Szemben az övével.

Mert racionális magyarázat nincs más. Komolyan nem gondolhatja a szerző se, hogy Orbán antiszemita, vagy pedig ugyan nem az, de az antiszemita érzelmű szavazókra nagy szüksége van, hisz nélkülük bukna, s ezért zsidózik kódoltan.