Az árulás bére

By | 2022-06-11

Mindenki talán még emlékszik Marina Ovszjannyikova orosz újságíróra, aki 2022. márcis 14-én élő adában az egyik orosz tv-csatornán fellépett egy plakáttal az Ukrajna elleni orosz támadást ellenezve.

Az utótörténet bizarr.

Március 27-én egy orosz bíróság elítélte Ovszjannyikovát, jelképes büntetést kiszabva rá. Áprilisban állást kapott a német Axel Springer SE-től, majd Berlinbe költözött.

Ovszjannyikova azonban nem állt bele a teljes oroszellenes kampányba, csak a háborút ítélte el. Pár hét ujjongás után ezért megritkultak hívei.

Először csak ukrán szervezetek, majd azokkal szimpatizáló más szervezetek is lassan “leleplezték” Ovszjannyikovát, hogy ő valójában a putyini propagandagépezet ravasz munkatársa!

ukrán tüntetés Berlinben: az Axel Springer bocsássza el Ovszjannyikovát

Pl. olyanokat mondott, hogy az átlag orosz nem felelős a háborúért, hogy az orosz és az ukrán baráti népek, meg hogy az őt támadó ukránok valójában akaratlanul Putyint segítik.

íme legnagyobb bűnei

Most ott tart az ügy, hogy az ukrán Mirotvorec feltette őt a halállistájára mint háborús bűnöst, igen, ugyanarra a listára, melyen Orbán Viktor is szerepel.

íme a “kijavított” kép róla

Ez van…