Az ateista MZP-mozgalom

By | 2021-12-11
Megosztás:

Az „igazi konzervatívok” sorsa, hogy előbb-utóbb átveszik a legradikálisabb ballib értékeket.

Soros Magyar Hangjának munkatársai ezúttal MZP jobbkezével, Katikával találkoznak.

Az „igazi katolikus” Kati elmagyarázza mint egy szigorú osztályfőnök: nincs csodálatosabb dolog a világon mint a Mikulás homokos szerelme. Adás után még rátesz egy lapáttal, Facebook-oldalán megírja, a homoklobbi szimpla említése azonos a zsidózással, az igazi kereszténység pedig befogadó, nem gyűlölködő – nyilván minig azt kell csak befogadni, amit az éppen hatályos liberális irányelv szerint meg kell tapsolni.

Egy időben az adás alatt Dévényi azért feszengeni kezd, valahogy megérzi: gáz, hogy a legvadabb liberális szövegeket nyomják az „igazi jobboldaliak”, kicsit korrigálni próbál, kijelentve: ő persze maximálisan homoklobbista, két kézzel és két lábbal (meg, gondolom, a seggével) kiáll a homokosok mellett, de… – itt halkul a hangja – néha, persze csak nagyon ritkán, azért van egy olyan zavaros kóbor érzése, hogy a homoklobbi túlságosan és idegesítő módon nyomul, akkor is, amikor nem szerencsés ez. Katika haragosan gyorsan ledorongolja Dévényit, aki elpirulva szabadkozik, hogy ő nem fasiszta, s csak nagyon-nagyon ritkán érez így.

Bevallom, egyik kedvenc szórakozásom Soros Magyar Hangjának követése. Bármilyen rossz is kedvem – s ez bizony megesett mostanában kórházi tartózkodásom alatt gyakran -, az anyagaik olvasása, nézése mindig javítja kedvemet: ahogy ezek a szánalmas gerinctelen Soros-bohócok folyamatosan járatják le magukat az egy hatalmas felvidító élmény.

Azt kell mondanom, ha ezen szemét gyülevész banda és Gyurcsány között kell választani, százszor Gyurcsányt választom, ő legalább őszinte, s nem gazudja magát se „igazi kereszténynek”, se „igazi konzervatívnak”.