Az exhibicionista álpap

By | 2015-11-01
Megosztás:

Egy a katolikus egyházba befurakodott lengyel ateista alvó ügynök aktiválva lett pár hete.

A lengyel ateista eredeti terve az volt, hogy erősítse a vatikáni családügyi szimpóziumon a keresztényellenes erőket, segítse őket a Krisztus elleni globális harcban.

Azonban ez a konferencia az argentín celeb megroppantó vereségével végződött, s ezt a lengyel ateista Krzystof Charamsa már képtelen volt feldolgozni. Ez persze emberileg teljesen érthető: minden ateista hisztériarohamot kap, amikor Jézus haderői csatát nyernek.

Szóval a mi kis Kristófunk is dühromatot kapott, amit a megszokott homokos csoportos szexszeánsza sem volt képes lehűteni.

Kristófka állítása szerint felháborító, hogy a katolikus egyház intoleráns a bűnnel szemben, s nem akar Krisztus ellen fordulni. Rasszista is picit a homokos aktvistánk: közismert jelenleg, hogy a katolikus egyházon belül a legkérlelhetetlenebb krisztushű harcosok az afrikai püspökök, s ezt is kifogásolta a kis árja homokos.

2b3abd6f1a58499a9487b863674dbfe5

a hírhedt lengyel ateista aktivista Krzystof Charamsa papi jelmezben – bizonyára Helloween tiszteletére -, spanyol nemzetiségű „párjával” – de hol maradt a töklámpás? talán a gatyájukban világít sátáni fénnyel…

Pervez Kristófunk példáját követve, én is tervezem, hogy belépek egy vegetáriánus klubba, majd ott küzdeni fogok a húsevés tilalma ellen.