Az új ballib antiszemitizmus

Megosztás:

Immár pár éve megtalálta magának  a magyar „baloldal” a maga antiszemitizmusát, miközben a „jobboldal” kezd egyre jobban kiijózanodni az antiszemita téveszmékből.

Mivel a „baloldal” Magyarországon mindig agresszívabb volt a „jobboldalnál”, elnyomóbb és intoleránsabb, az új „balos” antiszemitizmus is kötelezőbb.

Ez az új balos antiszemitizmus az oroszellenesség. Mivel ma Oroszország az egyik nagy reménysége a kisembereknek az egész világon, erős bástya a háborús uszító nyugattal szemben, valamint keresztény válasz a nyugati perverzióra, érthető, hogy a liberális rendszerurak rettegnek mindentől, ami orosz. Ennek jegyében megy is az uszítás Oroszország, az orosz nép, s az orosz kultúra ellen.

Vicces, hogy a ballibek legelszántabb egyedei már a legvadabb antikommunista mítoszokat is kezdik átvenni, lásd a világháborúban Hitler legyőzésében az oroszok szerepe minimális, valójában mindent Amerika és Anglia ért el.

A ballibek két tabunépe, a cigányok és a zsidók ellen minden tabu, sőt manapság már a muszlim vallás is tabu az álmenekültek miatt, viszont az oroszokkal szemben a legvadabb rasszizmus is megengedett. Az oroszok állítólag genetikailag elmaradott népség, ahogy ezt pár éve Kertész G. Ákos mondta (G =gazember) a magyarokról, de míg Kertész Gazembertől a ballib megmondóemberek zöme elhatárolódott, addig az oroszellenes uszítás nemcsak divat már, hanem egyenesen kötelező egyes körökben.

S természetesen mindenért az oroszok a hibásak. Ha bárhol nem a liberálisok kedvence nyer egy választáson, az ok az oroszok. Úgyszintén a terrorizmus oka is Oroszország. Manapság olyan összeesküvéselméleteket lehet hallani liberálisoktól, melyekhez képest a legvadabb antiszemita vagy földönkívüli tézisek is hihetőnek tűnnek.