Azok a szerencsétlen civil áldozatok

By | 2015-10-02
Megosztás:

Döglenek szerencsétlen civilek, mint a legyek.

Oroszország még csak második napja folytat hadműveleteket Szíriában, de a liberális médiákban már meg is jelentek a civil áldozatok, nyilván terhes anyák és kisgyerekek (pont olyanok, mint akiket a fasiszta, cigány Orbán bérrendőrei  támadtak meg ok nélkül Röszkén), akik a vérszomjas, hatalommániás Putyin miatt haltak meg.

Szerencsére eddig a nyugati katonai akciók miatt egyetlen civil sem halt meg se Szíriában, se Irakban, se Líbiában, se Afganisztánban, se máshol. Így tegnap óta jelentek meg a térségben az első civil áldozatok.

Civil áldozatok nyugati katonai akció miatt utoljára 1999-ben voltak, a Szerbia elleni humanitárius akció alatt. Ezt a NATO akkori szóvívőjétől tudom. Persze ő rögtön hozzá is tette, hogy ezek sajnálatos járulékos áldozatok, melyek nélkül sajnos nem vívható ki a világon a demokrácia, a liberalizmus, s az emberi jogok feltétlen uralma. Azaz gyakorlatilag büszkék lehetnek ezek a halottak, hogy a jó ügyért haltak hősi halált. Sajnos ugyanezt most nem mondhatják el magukról az orosz bombázások áldozatai: ők a KGB-ortodox-antiliberális-rémuralmi-kommunistafasisztavallásifanatikus-imperialistaantidemokrata hatalmi érdekekért halnak meg.