Ballib agymenések

By | 2018-11-30
Megosztás:

A ballibaizmus átlag híveinek fő baja teljes hiteltelenség, az inkoherencia. Most pár példa erre közelmúltból az ukrán helyzet kapcsán.

A ballib hazafi, kivéve ha Magyarországról vagy más neki éppen nem tetsző országról van szó. A ballibek kedvenc országa jelenleg Ukrajna, hiszen ellentétben van mind Magyarországgal, mind Oroszországgal.

A jelenlegi ukrán sorozás kapcsán a ballib kommentelő megállapítja „aki háborús helyzetben a hazáját elárulja, nem segít megvédésében, az hazaárulo, az ilyennek börtönben a helye„. Ha ugyanezt Magyarország tenné, ugyanez az ember minimum katonai diktatúrát emlegetne.

A ballib komolyan hiszi, hogy a nemzetiség az országhatártól függ. Aki Ukrajnában született az ukrán, s pont. Plusz „ha annyira magyarok akkor miért nem költöztek már át Magyarországra?„. Ezek szerint az, aki Londonba ment mosogatni, az angol?

Míg a ballib szerint emberség kérdése ellenőrizetlenül beengedni erőszakos muszlimokat Magyarországra, addig az ukrajnai magyarok esetében véleménye más: „Erős katonaviselt férfiak jönnek, otthon hagyják családjukat, ahelyett, hogy harcolnának a szabadságukért, csak azért jönnek, hogy jobb életük legyen, elveszik a munkánkat, ide senki nem hívta ezeket.„.

Ezek most elmebetegek, tessék mondani…