Bombára

By | 2020-07-11
Megosztás:

Pogátsa Zoltán egyik hobbija időnként megtrollkodni az ATV-t, s általában Bombera Krisztina a célpont, az ATV kiemelten buta szőke libája (nem mert minden ATV-s szőke liba buta, pl. Krug Emília egyáltalán nem buta).

A módszer: az általános orbánozós légkörben Pogátsa hirtelen bedobja, hogy „ebben igaza van Orbánnak„, majd cáfolja valamelyik ballib tabut. Ilyenkor Krisztina szemei kiszélesednek, néz össze-vissza, majd szinte könyörög, tessék orbánozni megint, mert ezzel a szöveggel nem tud mit kezdeni. Ilyenkor az 50-hez közelítő Krisztina gyámoltalan kislánnyá válik, mint aki épp rendesen játszik szép ruhájában a játszótéren, majd megjelenik egy bajkeverő kisfiú, aki elkezd csúnyán beszélni: a szüleit nem akarja hívni, mert ezzel még jobban megalázná magát, de alig bírja visszatartani a sírást a „szabálytalan” viselkedés miatt.

Nem is írtam volna erről, de a napokban ismét megismétlődött.

amikor Pogátsa elmondja, Magyarország több pénzt ad a nyugatnak, mint amennyit kap onnan

Ez 2 és fél éve volt. De most júliusban megint bejött, immár halmozottan. Hatalmas élvezeti érték, figyelem!

az alacsony forint mítoszának cáfolása

Itt Krisztina többször is igyekszik visszatéríteni Pogátsát a normál, szabványos orbánozás medrébe, de az nem hagyja magát, mindig visszatér a saját „szabálytalan” mondandójához. A vége felé már azt hittem: Krisztina mindjárt zokogva kirohan a stúdióból.