Csak nem tanulnak ezek…

Megosztás:

A felforgató kézikönyveknek hinni csak ésszel szabad. Nem minden módszer működik mindig. S ugyanaz a módszer sose működik századszorra.

A magyar ballibek ultra tagozata viszont mindezt nem fogadja el.

Valahogy tenni kell a demokratikus és szabad választás eredménye ellen. Nem érdekli őket, hogy a ballib pártok elfogadták vereségüket, a ballib médiák is értelmetlennek minősítik az eredmények elleni harcot, sőt immár Soros gazda se küld pénzt felesleges célokra, ők azért próbálkoznak.

Szóval kimennek összesen heten, provokálni a Városliget fejlesztését végző munkásokat, majd fetrengenek, műeséseket produkálnak, aztán az egyik, láthatóan drogos állapotú nő kamusérülést szenved.

Ez régi módszer: ha az ügy népszerűtlen, nem az ügyért kell tüntizni, hanem sérülést kell szenvedni az ügyért, majd már a sérülés miatt kell tüntizni. A legjobb, ha a sérült kisgyerek, vézna nő, fizikailag gyenge férfi. Ideális esetben jó, ha a sérült bele is hal, de legalábbis vérző sebet szerez. Sajnos ez nem jött össze ezúttal, a valóságban semmilyen sérülés nem történt, dehát tüntizni csak kell.

Újságírókkal együtt 70 főt sikerült összecsődíteni a második tüntire, ami 10-szeres létszám az előzőhöz képest, csakhát ez édeskevés. A ballib megmondóemberek eleve szabotálták az eseményt, csak a Kettős Mérce című álbaloldali, ultraliberális blog volt aktív.

Ismét egy pofáraesés, de ebből se fognak tanulni.

2 éve személyesen is meglátogattam a ligetdogozók táborát