Csúnya komcsi és még zsidózik is!

By | 2023-09-08
Megosztás:

Rendkívül primitív cikk, nem tudtam ki írta, mert az egyik helyen Gábor a szerző, a másikon egy számomra vadidegen. Szerintem Gábor nem lehet a szerző, mert bár ő neves gyűlöletvezér, a szellemi szintje ennél jóval magasabb, szóval meglepődnék, ha ezt ő írta volna.

Egyébként köszönet a Klub Rádiónak, levették vállamról a hozzászólás terhét. Ugyanis immár kitiltottak. Pedig talán az utolsó magyar ballib média voltak, mely még nem tiltott le. Teljes tiltást alkalmaztak, azaz hogy ne láthassan posztjaikat se a FB-on, ezt persze át tudom hágni, nem mondom meg hogy.

A cikk először is megismétel egy közismert hazugságot: hogy Kövér MSZMP-tag volt. Ami képtelenség, a Fidesz alapszabálya egészen 1998-ig tiltotta volt MSZMP-tagok belépését. Konkrétan voltak emberek, akik részt vettek a Fidesz szervezésében 1988-ban, de nem léphettek be MSZMP-tagságuk miatt. (pl. Stumpf István).

Aztán jön az „MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézetének ifjúságkutató segédmunkatársa” topik, még jó, hogy nem tették be hozzá a hamis igazolványképet is. Inszinuálva, mintha ez akkoriban valami jelentős pozíció lett volna egy hatalmas intézményben.

Az interpretáció szerint a „Jézus gyilkosainak eszmei utódai”, „luciferisták”, „illuminátusok”, „jakobinusok”, „bolsevikok”, „globalisták”, „transzhumanisták” mind a zsidók szégyellős megnevezése. Azaz Kövér antiszemita.

Az egyetlen dolog ami igaz a cikkben, hogy a „Jézus gyilkosai” kifejezés alatt valóban szinte csak a zsidókat értettek az egyházi irodalomban. De hát éppen ezért van pontosító felsorolás!

A luciferisták a legritkább esetben voltak zsidók, sőt szinte kizárólag keresztények voltak, hiszen ez egy – a gnosztikusokkal rokon – keresztény eretnek mozgalom volt a XIII. században, zsidó pedig eleve nem lehetett eretnek.

Az illuminátusok szintén egy alapvetően ateista, felvilágosodást népszerűsítő csoport voltak, nem ismertek semmilyen meghatározó zsidó kötődéseik.

Ahogy zsidó jakobinusok se nagyon léteztek. A transzhumanizmus meg modern dolog, szintén nem ismert meghatározó zsidó kötődés.

Tulajdonképpen csak a „bolsevik” marad, ha ez a alatt az orosz kommunistákat értjük. Tény, hogy az orosz kommunista mozgalomban a zsidók részvétele nagy arányú volt, egyes számítások szerint ez elérte a 40 %-ot. A legelső, 12-tagú kommunista vezérkarban, Lenin alatt, 6 tag volt zsidó.

Nevetséges, de következetes az a ballib próbálkozás, hogy minden nekik nem tetsző véleményt kódolt zsidózásnak neveznek. Ennek a virágkora a 90-es évek voltak. Emlékszem, egykor még a ma már ballib sztár Bod Péter Ákos is antiszemitának lett nevezve akkor – ő úgy „zsidózott kódoltan”, hogy nem hallgatta meg a „szakértőket”, s a tanácsokkal szembemenve magyar madarakat, virágokat tett az új magyar érmekre.

Ez a cikk ennek része. Ami egyébként jó jel, mert a hisztizők tehetetlenségét mutatja.

Én egyébként nem használtam volna a „Jézus gyilkosai” kifejezést, annak terheltsége miatt, de Kövér ezt egy egyházi eseményen mondta, ezt figyelembe kell venni.