Dumb and Dumber

By | 2024-02-06
Megosztás:

Palotás elvtárs, a dolgokban „fantáziát” látó sztárvállalkozó végre megtalálta azt a közeget. melyben otthosan érezheti magát:

S ez – nem vicc – a rendszerváltó-alkotmányozók elmebeteg-gyanús társasága, akik szerint – többek között – Magyarország egy „magánállam”, mely a New York-i tőzsdén van bejegyezve. De van sok más „értékes” tanításuk is, pl. szerintük az alkotmányozás úgy zajlik, hogy 100 ezren összegyűlnek ordítani a Kossuth téren, ami után az ENSZ leváltja Orbánt, ideiglenes kormányt nevez ki, majd a Szent Korona és a Turul Madár lesznek a visszaállított Magyar Köztársaság vezetői.

Egy valamit azért el kell ismerni: Palotásnak sikerült olyan közönséget találnia, melyhez képest Nobel-díjas professzornak néz ki. Pedig egyébként a pali segghülye. De rendelkezik a jó hely- és közegmegválasztás képességével.

A rendszerváltó-alkotmányozók jelenlegi főguruját, Bertalant egyébként érdemes követni. A srác annyira vicces, hogy ha kamionsofőrködés helyett fellépne pl. a Dumaszínházban, sokkal többet kereshetne, mint jelenlegi szakmájával: