Ébredés

By | 2015-06-22
Megosztás:

Európa ébred.

A liberális demokrácia végnapjait éljük. A liberalizmus saját paródiájává vált és immár nem képes megfelelni a létező valós igényeknek.

A mindent a piacnak való alárendelés elve a polgárokat gépekké változtatta, akiknek egyetlen feladatuk a nyereségcsinálás a lehető leghatékonyabb módon,

Ez a mindent a piacért logika eljelentékteleníti az összes olyan területet, mely nem képes piaci alapon működni, sőt immár magát a demokrácia intézményét is veszélyezteti. A liberalizmus piaci alapúvá akarja süllyeszteni immár a politikát is.

Mindezt fokozza a liberalizmus fokozott agresszivítása is. A liberális erők kétségbeesetten igyekeznek minden potenciális ellenfelet megsemmisíteni, így teljes országokat szálnak meg, bombáznak, milliókat tesznek földönfutóvá. Igyekeznek az emberiséget megnevelni, liberálissá tenni, ha pedig ez nem megy, akkor véres bosszút állnia az engedetleneken.

Lassan, de biztosan az egész világ megunja ezt a liberális erőszakosságot. A népek válasza az ellenállás. Európában például új mozgalmak megjelentek mind a baloldalon, mind a jobboldalon, (Pl. a görög Sziriza és a francia Nemzeti Front.) Ez az új antiliberális bal és az új antiliberális jobb.

A magyar ballibek pedig tisztelegve vállalják a liberalizmus utolsó csatlósának dicstelen szerepét. A ballibek egyre hisztérikusabban toporzékolnak. A belföldi támogatásuk minimális, de immár a külföldi támogatást is kezdik elveszteni. Ezért bár egyre kevesebben vannak, egyre hangosabban óbégatnak.

grind

Eközben a 3000-éves görög nép élet-halál harcát vívja  az elnyomás ellen, s nyerésre áll! Hatalmas szomorúság ez a magyar ballibeknek, akik zsigeri gyűlöleletet éreznek mindenki ellen, aki felkel a liberális elnyomás ellen.

greu