Elmarad a forradalom

By | 2020-08-17
Megosztás:

Az egyik nagy internetes ballib fotel- és sátorhős, Tuareg már megint csúnyán elbukott.

Kamu indokkal – Zorbán mindjárt betiltja a Facebookot, mely egyébként Tuareg fő csatamezője – forradalmi menetet és sátortábort szervezett a múlt hét végére, azzal a potenciális kimenettel, hogy ebből puccs lehet és Zorbán bukása.

Persze Tuareg nem teljesen hülye, a valóságot azért ritkán még érzékeli, így ő maga is kikötötte, ezer résztvevő alatt a tünti csak nevetségessé tenné magát.

Végül nagy nehezen sikerült elérni a 100 résztvevőt, azt kicsit meg is haladni. Nem valódi résztvevőt persze, hanem olyan embert, aki a Facebookon ígéri a részvételt.

Pedig állítólag csak a tuaregisták több ezren vannak, legalábbis a saját adataik szerint. Ezekről a számokról mindig az 1990-es választási kampány jut eszembe, különösen egy vitaműsor, melyen Krassó György (Magyar Október Párt) is résztvett, aki amikor megkérdezték, hány tagjuk van, azt mondta „830 ezer„, mire a meglepődött műsorvezető visszakérdezett, jól hallotta-e, amire viszont Krassó komoly arccal azt válaszolta: „alaposan meghallgattam minden más résztvevőt, akik nyilatkoztak tagjaik létszámáról, kiszámoltam ez alapján, hogy a valóság és a bemondott adat között a átlag szorzó 1000, így mivel nekünk 830 valós tagunk van, mi 830 ezret mondunk be„.

a múlt keddi eredmény, ami rohamot idézett elő a tuaregistáknál

Egyébként Tuareget érdemes követni a Facebookon, jobb mint egy humorista. Elég annyit mondani róla: annyira ballib, hogy hozzá képest még Gyurcsány is fideszes. Időnként beszédet intéz „több ezres” tagságához, ezek nagy élmények.