Eurovíziós dalfesztivál – második elődöntő

By | 2014-05-09
Megosztás:

Ma – csütörtökön – lesz az eurovíziós dalfesztivál második elődöntője.

Sorsdöntő pillanatok.

15 ország képviselője küzd 10 helyért.

Málta, Izrael, Norvégia, Grúzia, Lengyelország, Ausztria, Litvánia, Finnország, Írország, Belarusz, Macedónia, Svájc, Görögország, Szlovénia, Románia a 15 résztvevő.

A homoklobbi újabb támadása lesz ma este: egy szakállas nő is indul. Egész Európa szervezkedik már Vlagyivosztoktól Grönlandig nehogy bejusson a döntőbe Ausztria homoklobbbista képviselője.

Mindenképpen tovább kell jutnia: Málta, Izrael, Grúzia, Lengyelország, Belarusz, Macedónia, Görögország, Szlovénia, Ki kell esnie: Norvégia, Ausztria, Litvánia. A többi mindegy.

A lengyel versenyző produkciója a legjobb, bár a jelenlegi politikai helyzetben kérdéses, hogy helyes-e Lengyelország támogatása. Nehéz ügy, mindenki döntsön lelkiismerete szerint!

Az első elődöntőben fölényesen győztek a keresztény erők. Az egyébként zeneileg tök átlagos orosz versenyzőt betoltuk a döntőbe. De most nem szabad a zenét nézni, itt az orosz versenyző helyezése egy jelkép lesz. Homoklobbista aktivisták az orosz énekesek szereplése alatt szivárványzászlót lengettek és fütyöltek, azaz itt komoly csata zajlik. Tehát ne engedjük semmiképpen az osztrák versenyző továbbjutását!