A Facebook április elsejei tréfája

By | 2016-04-01
Megosztás:

Egy gond van a tréfával: nem tréfa, hanem komoly.

A nem-személyes profilok kezelését totálisan megváltoztatta a Facebook. A folyamat még tavaly kezdődött el, most sajnos elért Kelet-Európába.

A „nagyszerű” újítások egyik eleme, hogy immár nem lehet a nem-személyes profilokkal (azaz az üzleti profilokkal, bár ide nem csak az üzletiek tartoznak, hanem minden más is) belépni, hanem egy új eszközt, a Business Managert kell használni. Önmagában ez nem is lenne akkora hatalmas baj, ha továbbra is lehetne látni a hírfolyamot. De nem lehet: egyes profiloknél NINCS hírfolyam.

Van egy humoros profilom, ott látható a hírfolyam, íme:

hml-fb

A hírfolyamon csak a BircaHang posztjai láthatóak, de ennek oka: csak ezt az oldalt lájkoltam a humoros profilom nevében.

Viszont a BircaHang Média profilján NINCS többé hírfolyam, s sehogy se tudom visszahozni, íme mi látható, csak egy üres oldal:

bh-fb

Pedig több EZER lájkolt oldalam van itt, de most egyiket se látom.

A probléma nem egyedi, tele van a témával egy rakás fórum, de általános megoldás sehol. Ha valakinek lenne ötlete, várom azt.

A személyes oldalamon minden a régi, de azzal csak saját két oldalamat lájkoltam, ill. itt vannak még egyes vitacsoportok (oda nem lehet nem-személyes profillal jelentkezni) és személyes ismerősök:

mxvl-fb