Fejfedőhiány

By | 2015-09-04
Megosztás:

Már megint nincs fejfedő a rohadék, rasszista, cigány Orbánon!

Hogy is  lenne rajta, ha egyszer nem ismeri az európai etikettet, mert cigányok és büdös parasztok voltak az ősei, nem V. kerületi kiművelt balliba emberfők, így nem volt ki megtanítsa neki.

Szóval először is nem hajlandó regisztrálni a menedékjogkérőket, aztán pedig kényszeríti őket a regisztrációra.

Aztán nem engedi őket elutazni Németországba, majd pedig allatomosan Németországra szabadítja őket.

Mert biztos a saját zsebébe teszi a menekültekre szánt pénzeket! Meg el akarja terelni a figyelmet az… izéről, mindegy miről, a lényeg, hogy ha nem lennének menedékjogkérők, már megbukott volna.

Egyszer nem védi meg az EU  határait, máskor meg megvédi azokat – pedig mindkét magatartás de facto hétköznapi fasizmus.

Egyszer felelőtlenül vonatokra zsúfolja a tömeget (biztosan Auschwitzba készül vinni őket…), másnap nem engedi be őket a pályaudvarra, harmadnap meg ismét beengedi őket! Ez gyomorforgató. Hiszen tegnap láttam a Sky News és a CNN tudósításában, hogy a menekültkérelmezők egyetlen akadálya a nyugatra jutásban, hogy Orbán vérszomjas rendőr pribékjei nem engedik az embereket be  a pályaudvarra!

Pedig menekülttáborokba kellene vinni az embereket, azaz mégsem, mert ez de facto a náci haláltáborok újjáéledése lenne!

Egyébként meg szeptember 15-én Orbán ki fogja kiáltani a katonai diktatúrát. Ez onnan tudom, hogy a szomszéd néni mondta, szóval halálbiztos. Mindenki le lesz tartóztatva, tankok lesznek mindenhol, s állig  felfegyverzett terroristaellenes speciális egységek fogják rettegésben tartani a lakosságot.

Persze az sem kizárt, hogy a főváros át lesz helyezve Felcsútra, stadion épül a Parlament helyén, s vissza lesz fordítva a Duna folyási iránya. Miért teszi mindezt a szemét Orbán? Hát hatalomvágyból, mi más okból?