Fidesz-Quisling

By | 2014-10-26
Megosztás:

Milyen véletlen, a norvég civilek és a norvég Qusiling!

Orbán átlépett egy határvonalat, Komolyan elhitte, hogy az EU és a NATO más, mint a KGST és a VSZ volt, s ezekben a szervezetekben demokratikus döntéshozás van, a kisebbségi vélemények tiszteletben tartásával, s senki sem rohanja le az ellenvéleményen lévőket, mint Csehszlovákiát 1968-ban vagy Magyarországot 1956-ban.

Orbán tehát tűrhetetlenné vált! Elkezdett függetlenkedni, nem fogadni szót. Le kell tehát váltani, el kell távolítani.

Az évekig milliárdokkal tömött ballib ellenzékiek és álcivilek immár végleg bebizonyították teljes impotenciájukat, így a nemzetközi háttérhatalom készül őket bedobni a pincébe az ócska, megunt tárgyak közé. Hiszen 2-3 ezres „tömegek” előtt 20 éve megunt ökörségek ismételgetése, melyektől még a szónokok is elalszanak, valamint inaktív Facebook-csoportok működtetése és senki által nem olvasott blogok fenntartása mégsem ér meg ilyen befektetést. Erre pár betanított csimpánz is képes lenni, s ők csak korlátlan banánellátást kérnek cserébe, nem luxusirodákat, villákat, drága médiákat, csillagászati fizetéseket, s havi egyszeri nyaralást egzotikus üdülőhelyeken.

A háttérhatalom döntött tehát. Dobja a megunt ballibeket és az élősködő, életművész álcivileket. Az új terv: a Fidesz megvásárlása, egy szimpatikus fideszes Quisling megtalálása, majd a hatalom rábízása. Lesz egy gonosz orbánista Fidesz és egy másik, nagyon rendes, szófogadó Fidesz.

Persze vicces lesz majd látni, amikor megjön az ukáz Oslóból, a Norvégiai Köztársaság székhelyéről, valamint persze valójában Brüsszelből és Washingtonból, s a ma éjjel-nappal fideszező ballib csőcselék csakis az ájult tisztelet hangján fog majd megnyilatkozni az új Fideszről… de ez nem fogja tudni elfeledteni a valódi tragédiát.

quisling

S nem lehet tudni, mikor jön el az erősödő keleti szél, mely kisöpri ezt az egész rothadt szeméthalmot a világ felszínéről.