Fokozódó agresszívitás

Megosztás:

Az USA-ban nem működött a szokásos recept.

A szokásos liberális recept: a médiákon keresztül fokozott agymosás, majd a lakosság „önként” saját érdekei ellen szavaz, komolyan híve abban, hogy ez az igazi érdeke.

Az USA-ban azonban a kereszténység még túlságosan erős, így ez a megoldás rizikós lett volna, mert esetleg nem az a végeredmény születik, mint az ateista többségű Írországban, azaz esetleg hatalmas pofáraesés lehetett volna a végeredmény a liberális háttérhatalom számára.

Így maradt a másik út: bírósági döntéssel. antidemokratikus módon tenni kötelezővé állami szinten egy perverz törpe kisebbség értékrendjét,

A végső stádiumukban vegetáló liberális demokráciák lassan kezdenek átcsúszni diktatúrába. Egyre fokozódik az antidemokratikus intézkedések száma. Ez nem csoda, hiszen a liberalizmus nem képes választ adni a mai kor problémáira.

Az ügy személyesen is érint. Az egyik kedvenc országom az USA. S sok amerikai embert ismerek. Amerikai ismerőseim 90 %-a most iszonyúan szégyelli magát. Nem lennék most az amerikaiak helyében! Egy amerikai ismerősem szerint ez a muszlim Obama bosszúja a keresztény Amerika ellen, egy másik szerint tegnaptól diktatúra van az USA-ban.

Egy másik amerikai haverom pedig ezt írta a Facebook-on tegnap:

Mostantól el kell készülnünk, hogy egyre inkább úgy kell élnünk, mint a korai keresztényeknek az ókori Rómában, azaz egy fokozottan ellenséges állam polgáraiként, ők túlélték ezt, mi is túl fogjuk élni, Jézus segítségével.

S két szerzetes gondolata a homokkérdésről:

A jézusi szeretet nem azt jelenti, hogy fogadjuk el az embereket olyanoknak amilyenek, hanem azt, hogy vegyük az embereket, majd változtassuk őket újjá Jézus által.

A szabadság nem azt jelenti, hogy mindenkinek ismerjük el a jogát, hogy tegyen amit csak akar. Ennek a neve rabság, Sátán rabsága.

Magyarország szerencsés helyzetben van most. Az egyik olyan EU-tagállam, ahol alkotmányos szinten van biztosítva a házasság védelme.

perveuro

kék – Mordor földje, a homoklobbi legyőzte a házasság intézményét

sárga – házasság csak ellenkező neműek között lehetséges, törvény alapján

zöld – házasság csak ellenkező neműek között lehetséges, az alkotmány biztosítja ezt

(szürke – nem EU-tag)

ap1
Family members cheer in support of traditional marriage during the second annual "March for Marriage" June 19, 2014 at the US Capitol in Washington, DC. Americans from all across the country rallied in Washington to call  attention to marriage between one man and one woman, saying it is critical for society because children deserve the love and care of both a mother and a father. AFP PHOTO / Karen BLEIER        (Photo credit should read KAREN BLEIER/AFP/Getty Images)
ap3