Földönkívüliek

By | 2015-08-17
Megosztás:

Mivel a világegyetem hemzseg az élettől, nehéz lenne az összes fajt leírni, így csak azokat vázolnám, melyek gyakran kapcsolatba lépnek földi emberekkel is.

Szürkék – alacsony, nagyjából egy-másfél méter magasság közti lények, nevük szürke bőrszínűkről ered. Normál ember típusú (test, fej, két láb és két kéz) lények. Az emberi testtel összehasonlítva aránytalanul nagy a fejük és szemük, úgyszintén aránytalanul hosszú a kezük. Testük mentes minden szőrzettől, fülük nem emelkedik ki arcuk vonalából.

Hazájuk a Háló csillagképben található, kb. 40 fényévnyire a Földtől.

grey

*

Marslakók” vagy zöld emberkék – alacsony, nagyjából egy méter magas  lények. Nevük onnan ered, hogy sokan – tévesen – Mars-lakóknak gondolták őket.  Normál ember típusú (test, fej, két láb és két kéz) lények. Bőrszínük zöld, fejük aránytalanul nagy.

Hazájuk a Kentaur csillagképben található, kb. 4 fényévnyire a Földtől (Alpha Centauri), ezek a Földhöz legközelebb lakó idegenek.

AXGJXF Alien Encounter

*

Drákók vagy gyíkemberek – magas, nagyjából három-négy méter magasság közti lények, nevük onnan ered, hogy kinézetük emlékeztet a sárkányokéra, valamint utal hazájukra is. Normál ember típusú (test, fej, két láb és két kéz) lények, azoban a fejük inkább egy hüllőére emlékeztet. Apró farkuk is van, melyet képesek behúzni testükbe. Testük mentes minden szőrzettől, teljesen sima, fülük nem emelkedik ki arcuk vonalából. Fejük tetején bemélyedés található.

Hazájuk a Sárkány csillagképben található, kb. 150 fényévnyire a Földtől.

dr

*

Plejádok – magas, nagyjából két méter magas lények, nevük onnan ered, hogy hazájuk a Fiastyúk (Pleaides) csillaghalmazban található. Normál ember típusú (test, fej, két láb és két kéz) lények, bőrük kreolos, szőke hajuk és kék szemük van.

Hazájuk a Bika csillagképben található, kb. 440 fényévnyire a Földtől.

plei

*

Andromédák – magas, nagyjából két  és fél méter magas lények, nevük onnan ered, hogy hazájuk az Androméda csillagkép. Normál ember típusú (test, fej, két láb és két kéz) lények, azonban nincs szilárd testük, ugyanis ezek energialények.

Hazájuk az Andromdéa  csillagképben található, kb. 100 fényévnyire a Földtől.

ghst

*

Szíriusziak – emberi magasságú magas lények, nevük onnan ered, hogy hazájuk a Szíriusz. Normál ember típusú (test, fej, két láb és két kéz) lények, a földi emberekre olyan mértékben hasonlítanak, hogy a laikus képtelen megállapítani, hogy valójában nem azok.

Hazájuk a Nagy Kutya  csillagképben található, kb. 10 fényévnyire a Földtől.

srs

*

Legközelebb az egyes fajok politikai rendszeréről, s a Földdel való kapcsolatukról fogok írni.