Gigatünti letudva

By | 2024-02-26
Megosztás:

Elértük azt a szintet, hogy a ballib médiák keményebben gúnyolódnak a ballib tüntetéseken, mint a fideszes médiák, ez a Telex címlapján volt tegnap és még ma is pár órája:

– a képen Kunhalmi Ágnes próbálja forradalomra felszólítani az összegyűlt 800 fő DK-nyugdíjast, s úgy tesz, mintha ez nem vicc lenne.

Zorbán mindig számíthat a ballib főemberekre, ez most is ismét kiderült.

A ballib megmondóember ugyanis képtelen gondolkozni, de rendkívül türelmetlen. Pedig csak egy marketingest kellett volna megkérdezni, megmondta volna mi a teendő.

Amikor az ember a kezébe kap egy jó lapot – ezt talán a pókerben lehet a legjobban látni -, azt lassan kell kijátszani, fatális tévedés sietni. Sietni vele csak profik között lehet, mert a profik ismerik az összes trükköt, így nem fognak csapdába esni imitált lassú játék hatására. A helyzetek 99+ %-ában azonban súlyos hiba sietni.

Most a ballib médiák adtak egy jó lapot a ballib politika kezébe, sikerült felfújni egy műbotrányt, sokakkal tényleg elhitetve a pedofil narratívát. A ballib politika meg gyorsan vesztett is a lappal.

Pedig csak tanulni kellett volna Orbán 2006-os magatartásából. Akkor Orbán volt az, aki leszerelte a több napon át az utcán tüntető tömeget. Miért? Mert észlelte, Gyurcsány gyors lemondása a ballibeket segítené, hiszen egy kis esés után képesek lennének újra rendezni soraikat. Így hát Orbán segített Gyurcsánynak, s minden be is jött: az 3 éven keresztül szerencsétlenkedett, egyre jobban elásva magát és pártját, majd jött a válságkezelés ballib színekben, amivel a ballibek azt is visszavették, amit adtak az embereknek. Meg is lett így a Fidesz kétharmados győzelme 2010-ben. Ha Orbán elsiette volna, ebből semmi se következett volna be.

Most a ballibek egyrészt bizonyították, alkalmatlanok, másrészt nevetségessé tették a sikeres pedofil narratívát. Még a szentember csodahős Iványit is sikerült röhejes helyzetbe keverni.

Аz alapvető tényt se értik: a túlzó vád a vádlottat segíti. Lásd, valószínűleg a legvadabb ballib szavazó se hiszi el, hogy Orbánnak „pedofilhálózata” lenne. Az ilyen vád csak egy dolgot ér el: hitelteleníti a hihetőbb kisebb vádakat is.

Ha Orbán helyében lennék, elengedném a választási csalások miatt a ballibekre kiszabott bírságokat, sőt megdupláznám a pártfinanszírozást.