Győzelem!

Megosztás:

Minszkben és Walesben is orosz győzelem született.

qw2

Walesben a pokoli tervének kudarcát konstatáló Obama kénytelen volt erősen visszavenni az oroszellenes hisztériából. Ennek következménye: a NATO immár hivatalosan is kijelentette, hogy nem fogja támogatni a kijevi rezsim harcát a kelet-ukrán partizánokkal szemben, s nem fogja Ukrajnát felvenni a NATO-ba.

qw3

Ugyanekkor Minszkben a kijevi rezsim kénytelen volt hivatalosan elismerni: nem egyszerű bűnözőbandákkal, terroristákkal harcol. Kijev elismerte hadviselő félként a kelet-ukrán partizánokat, ezzel közvetve a Donyecki és a Luganszki Népköztársaságot is.

qw1

Az értelem győzelme ez. Hiába vicsorogtak a balti fasiszták, hiába uszított az emberszabású lengyel Tusk, ezek a szánalmas alakok minden fronton súlyos vereséget szenvedtek.

A győzelemhez a legtöbbet egyes szlovák és cseh politikusok tették hozzá, ezt meg kell említeni. Félénkebb módon ugyan, de a magyar kormány határozott antifasiszta politikája is segítette az értelem győzelmét.

qw4

Most tajtékzanak a balti fasiszták és a lengyel hisztérikák mellett a magyar ballibek is, az új célpont Kövér László, aki ki merte nyíltan jelenteni az igazságot a kijevi rezsimről. Ezek az hulladékemberek most meg vannak döbbenve, hogy brüsszeli és washingtoni gazdáik visszavonultak. Ez van, ilyen a jellemtelen szolgák sora, saját uraik sem veszik őket komolyan…